Ξεκινάει η δράση στο «Elite» τουρνουά η Κ12 του ΟΦΗ Ρεθύμνου

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη η αποστολή της ομάδας Κ12 του ΟΦΗ Ρεθύμνου ξεκινώντας την αγωνιστική δράση, συμμετέχοντας στο σπουδαίο τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Βίκος Cola Elite Neon Cup 2023».

Η συνεργαζόμενη Ακαδημία με την ΠΑΕ ΟΦΗ από την Ακαδημία του ΑΟΝ Αστέρα αποτελεί την μοναδική εκπρόσωπο στο τουρνουά αυτό όχι μόνο από το Ρέθυμνο, αλλά από ολόκληρη την Κρήτη, το οποίο ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 29/10. Στο σπουδαίο αυτό τουρνουά συμμετέχουν Ακαδημίες από κορυφαίους συλλόγους Παγκοσμίως όπως η Μίλαν, η Παρί σεν Ζερμέν, η Νόρτζελαντ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και πολλοί ’αλλοι.

Το τμήμα Κ12 του ΟΦΗ Ρεθύμνου έχει συμπεριληφθεί στο Group H με αντιπάλους τους Ολυμπιακό, Ακαδημία Ντίντι Ίασι (Ρουμανία), Φλαμένγο ΚΣΑ (Σαουδική Αραβία), Αστέρας Μεσολογγίου, Μιλένκο Σπόλιαριτς (Κύπρος). Πρόκειται για μια σπουδαία εμπειρία για τους νεαρούς αθλητές στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος και της συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στον Αστέρα Ρεθύμνου και την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Την αποστολή του ΟΦΗ Ρεθύμνου αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές με αρχηγό αποστολής τον πρόεδρο του ΑΟΝ Αστέρα Νίκου Παπαδάκη και συνοδευόμενοι από τους προπονητές Λεωνίδα Μιχαηλίδη και Γιώργο Μπαστακη. Από μόνη της η παρουσία του προέδρου του συλλόγου Νίκου Παπαδάκη, αναδεικνύει την σπουδαιότητα που αποτελεί για ολόκληρο τον οργανισμό του Αστέρα Ρεθύμνου η ανάπτυξη και η εξέλιξη των αθλητών της ακαδημίας.

Ωστόσο λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας στο λιμάνι του Ηρακλείου περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη τους μικρούς αθλητές καθώς τους επισκέφτηκε ο υπεύθυνος scouting της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανώλης Συκιωτάκης, μεταφέροντας τις ευχές της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού ζητώντας από τους μικρούς αθλητές να απολαύσουν την συμμετοχή τους δημιουργώντας παράλληλα ποδοσφαιρικές αναμνήσεις.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *