26 Απριλίου 2024

Ξεκινάει προετοιμασία την Δευτέρα 23/8

Ο Ρεθυμνιακος θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει νέας χρονιά την Δευτέρα 23/8 στις 17.00 στην Σοχώρα ενώ παράλληλα επισημοποίησε την παραμονή του Ηλία Βρεττού για ένα ακόμα χρόνο στο σύλλογο.

Οι ανακοινώσεις του Ρεθυμνιακού:
«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Δευτέρα 23/8, θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 στην Σοχώρα η πρώτη συγκέντρωση και παράλληλα η έναρξη προετοιμασίας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22».

 «Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 20χρονο μέσο του Ηλία Βρεττό. Το ήθος, το ταλέντο, αλλά και η συνέπεια του γεννημένου στις 10 Φεβρουαρίου 2001 ποδοσφαιριστή ήταν το κίνητρο της απόφασης μας να τον διατηρήσουμε στο δυναμικό του ιστορικού συλλόγου μας πιστεύοντας στις δυνατότητες, αλλά και την θέληση του να προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας μας και την νέα σεζόν. Ευχόμαστε στον Ηλία Βρεττό καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».   

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *