Ξεκούραση στο προσκήνιο για τον Ερμή Ζωνιανών

Διήμερο χαλάρωσης και ξεκούρασης είναι αυτό που έρχεται για τον Ερμή Ζωνιανών, με τον Γιώργο Πετράκη να έχει χορηγήσει ρεπό στους παίκτες του για το Σαββατοκύριακο.

Η τελευταία προπόνηση έγινε σήμερα στο γήπεδο Τυλίσου και οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν σε αυτές και πάλι την Δευτέρα, χωρίς πάντως να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι. Το λουκέτο που έχει μπει σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, μετά από το νέο κρούσμα βίας με τον εμπρησμό στο σπίτι του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Γιώργου Μπίκα, έχει βάλει σε σκέψεις όλους τους εμπλεκόμενους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν θα μπορούσε από αυτή την διαδικασία να ήταν εκτός ο Ερμής Ζωνιανών, στις τάξεις του οποίου περιμένουν τις εξελίξεις, για να δρομολογήσουν τον δικό τους προγραμματισμό, όταν θα ενημερωθούν για την ημερομηνία επανέναρξης των πρωταθλημάτων. Το μόνο ευχάριστο είναι πως θα υπάρξει το εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Αλέξανδρος Σεχολάρι και να είναι ετοιμοπόλεμος με την των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Ο έμπειρος επιθετικός ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ώστε να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Αυτό είναι και το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον Γιώργο Πετράκη και τους συνεργάτες του, αφού όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές χαίρουν άκρας υγείας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *