Ξεπέρασαν και τον αγώνα «Κρόνιον Πέρασμα» δρομείς του ΣΔΥΡ

Ούτε η ζέστη ούτε η περίοδος καλοκαιριού στέκονται εμπόδια στους δρομείς του Σ.Δ.Υ.Ρ να συνεχίζουν και αυτή την περίοδο το αγαπημένο τους άθλημα αλλά και να δοκιμάζουν τις αντοχές τους σε δύσκολους αγώνες όπως το «Κρόνιον Πέρασμα» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου, στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας
Τον σύλλογο μας εκπροσώπησαν στα 70 χιλιόμετρα και τερματίζοντας με αξιόλογους χρόνους, ο Λαχνιδάκης Δημήτρης στην 32η θέση, με χρόνο 8ω 5λ και 5δ και ο Δεβεράκης Μιχάήλ στην 61η θέση 9ω 11λ 33δ). Σημαντική διάκριση σημείωσε στα 37,5 χιλιόμετρα ο Σπύρος Κοτζάμπασης που κατέλαβε την 2η θέση με χρόνο 3ω 20λ και 7δ.

Ο αγώνας «Κρόνιον Πέρασμα» διεξάγεται όλος σε άσφαλτο, με κυκλική διαδρομή, με αφετηρία και τερματισμό τον Αγ. Πέτρο Αρκαδίας. Ο αγώνας πραγματοποιείται όλος σε μία περιοχή απείρου κάλλους, περνώντας κάτω από έλατα, πλατάνια και άλλα δέντρα, με συνέπεια οι δρομείς να τρέξουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής υπό σκιά.
Η αφετηρία είναι στον Αγ. Πέτρο Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας και κατευθύνεται προς το καταφύγιο Πάρνωνα, περνάει μέσα από τα χωριά Βαμβακού – Βαρβίτσα – Καρυές – Βούρβουρα και τερματίζει πάλι στον Αγ. Πέτρο, πραγματοποιώντας μία κυκλική διαδρομή μήκους 70χλμ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *