Οι λόγοι που επέλεξε Άρη ο Ξανθόπουλος

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του καλοκαιριού για το Ρέθυμνο Cretan Kings ήταν ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος κατέληξε στον Άρη.

Μετά από την αποχώρηση του Φάνη Κουμπούρα, ο κόουτς Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε ως πρώτη επιλογή στην λίστα του τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου. Ο ίδιος μετά από πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων πείστηκε τελικά από τον Δημήτρη Πρίφτη, με καταλυτικό ρόλο να παίζει η έξοδος στην Ευρώπη.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6, εξηγώντας τους λόγους που επέλεξε τελικά τους «κιτρινόμαυρους».

Για την μεταγραφή του στον Άρη: «Είχα κάνει μια συζήτηση με τον κύριο Σκουρτόπουλο και τον κύριο Πρίφτη. Είχα πει και στους δύο ότι ήθελα να περιμένω κάποιο διάστημα για εξωτερικό. Δεν ήθελα να περιμένω πολύ, όπως πέρυσι που έκλεισα τελευταία στιγμή. Ήρθε και το ενδιαφέρον απ’ τον Ολυμπιακό που δεν κατέληξε σε συμφωνία. Είδα τι είναι καλύτερο για μένα, όμως έπαιξε μεγάλο ρόλο η παρουσία στο Eurocup, αλλά και η παρουσία του Δημήτρη Πριφτή».

Για το πλάνο που υπάρχει για την επόμενη σεζόν: «Το πλάνο που έχω ακούσει απ’ τον Δημήτρη Πρίφτη ακολουθείτε, απ’ όσο ξέρω. Βλέπω τις κινήσεις να υλοποιούνται. Μου άρεσε το πλάνο του Πρίφτη, αγωνιστικά. Το πώς θα μεγαλώσει ο Άρης, δεν μπορεί να γίνει απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Πρέπει να γίνουν σταθερά βήματα, να υπάρξει εξυγίανση, να σβήσουν τα χρέη και αργά και σταθερά να ανέβει επίπεδο. Αυτά που έχω δει απ’ την εμπειρία μου πιστεύω ότι αυτός είναι ο καλύτερος δρόμος».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *