Ο Ολυμπιακός Κ19 και επίσημα στην Β’ ΕΠΣΡ (photos)

Οριστικά η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς νομού Ρεθύμνου θα κάνει το βήμα παραπάνω και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΡ.

Ο Διευθυντής της Σχολής Δημήτρης Καλογεράκης ανακοίνωσε και επίσημα την δημιουργία του Ολυμπιακού Ρεθύμνου Κ19, ο οποίος θα συμμετάσχει στην Β’ κατηγορία Ρεθύμνου. Η παραπάνω ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε σε παρουσίαση που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της τελετή λήξης της ερυθρόλευκης σχολής για το 2020 το βράδυ της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της στο Rethymno Soccer Club στα Μισίρια. Όπως σχετικά ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνος της Σχολής Ολυμπιακού το πλαίσιο λειτουργίας θα είναι ιδιαίτερα αυστηρό σε αυτά των ομάδων Κ19 των ΠΑΕ, χωρίς να γίνει καμία έκπτωση σε αυτό. Παράλληλα διαμηνύεται προς πάσα κατεύθυνση πως σε οποιοδήποτε παιχνίδι υπάρξει υποψία βίας, ο Ολυμπιακός Κ19 θα αποχωρήσει χωρίς διαπραγμάτευση. Η έναρξη της προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό Κ19 ορίστηκε για τις 24 Αυγούστου, ημέρα όπου θα ξεκινήσει και η λειτουργία όλων των τμημάτων της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Ρεθύμνου.

Η έναρξη λειτουργίας μιας εβδομάδας πιο νωρίς σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, σχετίζεται με τη νέα πολύ σημαντική προσθήκη συνεργάτη στην Σχολή. Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή νέος συνεργάτης της Σχολής Ολυμπιακού είναι ο διατροφολόγος/διαιτολόγος Γιώργος Σμπυράκης. Ο νεαρός Ρεθυμνιώτης επιστήμονας μαζί με συνεργάτες του επιπλέον έχουν εκπονήσει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σε επίπεδο Ακαδημιών, όχι μόνο στο Ρέθυμνο, αλλά πιθανότατα σε όλη την Κρήτη. Την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της ερυθρόλευκης σχολής την επόμενη σεζόν, οι αθλητές της θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις, με την Σχολή να καταβάλλει ένα μεγάλο μέρος του εξοδολογίου (κατάτι λιγότερο από το μισό).

Επιπλέον η διεύθυνση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Ρεθύμνου ευχαρίστησε τους Αντώνη Πλατή και Αντώνη Πατητάρα για την συνεργασία τους, με τους δύο να αποτελούν παρελθόν από αυτήν. Τη νέα χρονιά θα προστεθούν 2 ακόμη προπονητές στην Ακαδημία για να καλυφθεί το παραπάνω κενό, πλαισιώνοντας τους παραμένοντες Μιχάλη Σταράκη (απόφοιτο ΤΕΦΑΑ), Νίκο Κυριακόπουλο (Uefa C’) και με επικεφαλής και πάλι το Βασίλη Νικολουδάκη (Uefa A’), ενώ έχει υπάρξει συμφωνία με το Στέλιο Δελήμπαση να ενταχθεί πιλοτικά σε α’ φάση στο επιτελείο της Σχολής. Πριν από την παρουσίαση, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης απονέμοντας αναμνηστικά διπλώματα στα παιδιά της Σχολής, όπου το τμήμα Κ12 κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ηλικιακή κατηγορία του στο πρωτάθλημα ΕΠΣΡ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *