Ο τυχερός του προγράμματος «Είσαι μέσα;»

Την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία ενός εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας έδωσε η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean σε ένα καλό και τυχερό φίλαθλο. Ο Γιώργος Ζαγαριώτης με την αγορά μίας κάρτας διαρκείας μπήκε στην κλήρωση και ήταν ο τυχερός του προγράμματος «Είσαι μέσα;». Κέρδισε λοιπόν το ταξίδι στην Αθήνα και συμμετείχε κανονικά σαν μέλος της αποστολής για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ρέθυμνο Aegean.
Ο Γιώργος είχε την ευκαιρία και την τύχη να ζήσει από πολύ κοντά το κλίμα και τις συνθήκες μίας αποστολής και να αποκτήσει μία ξεχωριστή εμπειρία μετέχοντας σε όλες τις διαδικασίες που προηγούνται ενός κρίσιμου αγώνα για την Basket League.
Σε δηλώσεις του, ο Γιώργος Ζαγαριώτης μοιράστηκε την εμπειρία του, τονίζοντας: «Παρότι παρακολουθώ πολλά χρόνια το Ρέθυμνο Aegean είναι η πρώτη φορά που αποκτώ κάρτα διαρκείας της ομάδας και τελικά μου βγήκε σε καλό, καθώς κέρδισα αυτό το υπέροχο ταξίδι.
Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα γιατί είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της. Πραγματικά, η προσπάθεια που γίνεται είναι εξαιρετική, η οποία αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα που παρουσιάζεται και όλα αυτά σε ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό η ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση σε σύγκριση με το μέγεθος του αντιπάλου. Την ομάδα την υποστηρίζω πολλά χρόνια τώρα από όταν έπαιζε στις μικρότερες κατηγορίες αλλά το ενδιαφέρον μου αναθερμάνθηκε, όπως και όλων των Ρεθυμνιωτών μετά τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.
Θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα μας μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον και αν γίνεται να την δούμε να αγωνίζεται σε κάποια Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ας υποστηρίξουμε όλοι την ομάδα του τόπου μας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *