Πήρε την πρόκριση στον τελικό ο Αστέρας Περάματος

Ο Αστέρας Περάματος είναι ο δεύτερος φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου 2015, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη Ρεθύμνου την Τετάρτη 11 Μαρτίου.
Η μυλοποταμίτικη ομάδα κέρδισε πριν από λίγο τον Αστέρα Ρεθύμνου με 3-1 στον επαναληπτικό ημιτελικό (ρεβάνς του 3-3 της Σοχώρας)… στην 2η πράξη του (μετά από την έφεση που κέρδισε ο Αστέρας Ρεθύμνου για αντικανονικό ορισμό της πρώτης πράξης). Έτσι ο Αστέρας Περάματος θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχου Ρεθύμνου, στον μεγάλο τελικό της επόμενης Τετάρτης, όπου σήμερα η διοργανώτρια θα οριστικοποιήσει το γήπεδο (πιθανότατα το «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής) και την ώρα διεξαγωγής του. Μεγάλος πρωταγωνιστής στον σημερινό επαναληπτικό ημιτελικό ήταν – όπως και πριν από 4 ημέρες στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα – ο Ιβάν Ρούσεφ, ο οποίος έδωσε δύο ασίστ και πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατόρθωσαν να προηγηθούν με 2-0 στο α’ ημίχρονο, χάρη στα γκολ του Νίκου Σταρρά (23’) και του Ντέιβιντ Ματαραγκάσι (34’). Ο Αστέρας Ρεθύμνου ξαναμπήκε στο παιχνίδι και στην υπόθεση πρόκριση στις αρχές του β’ ημιχρόνου (47’), όταν μείωσε σε 2-1 με αυτογκόλ του Φραντζεσκάκη. Όμως στο 74’ «χτύπησε» ο Ιβάν Ρούσεφ, πετυχαίνοντας το 3-1 και «τελειώνοντας» ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΡ
Β’ Αγώνας
Τετάρτη 4 Μαρτίου
16. Αστέρας Περάματος – Αστέρας Ρεθύμνου 3 – 1
(23’ Ν. Σταρράς, 34’ Ματαραγκάσι, 74’ Ρούσεφ – 47’ αυτογκόλ Φραντζεσκάκης)
Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου
17. Ρεθυμνιακός – Άρης Ρεθύμνου 0 – 3 παρ. (0-2 κ.α.)
(53’ Λογιάκης, 57’, 117’ Μαργκίνι)
Α’ Αγώνας
Τετάρτη 14 Ιανουαρίου
16. Αστέρας Ρεθύμνου – Αστέρας Περάματος 3 – 3
(18’ Βουτσάς, 50’ Χατζηάδης, 52’ Χριστουλάκης – 23’ Αντιασβίλι, 44’ πεν. Ρηγάκης, 84’ Ταμάμης)
17. Άρης Ρεθύμνου – Ρεθυμνιακός 0 – 2
(30’ Σηφακάκης, 56’ Κυριακόπουλος)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *