28 Απριλίου 2024

Πίστη για το θετικό αποτέλεσμα η Ακαδημία Ρεθύμνου

Με «οδηγό» την εμφάνιση απέναντι στο Σπόρτιγκ προετοιμάζεται η Ακαδημία Ρεθύμνου ενόψει του Σαββατιάτικου (19:00) ματς απέναντι στον Κάδμο στο «Μελίνα Μερκούρη».
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έχει μπροστά της ένα κρίσιμο αγώνα, όπου ένα θετικό αποτέλεσμα θα προσδώσει ελπίδες για την υπόθεση παραμονής. Επίσης, είναι η τελευταία αγωνιστική πριν «κλείσει» ο α’ γύρος του πρωταθλήματος και μία νίκη θα ήταν ιδανικός επίλογος. Στόχος, λοιπόν είναι η 4η νίκη σε 13 αγώνες, απολογισμός όχι τόσο αρνητικός αν σκεφτεί κανείς ότι η Ακαδημία είναι μία «πρωτάρα» ομάδα σε Εθνική κατηγορία, η οποία φυσικά διαθέτει νεαρούς και άπειρους παίκτες για τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Όμως, έχει επιδείξει χαρακτήρα, θάρρος και θράσος, στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν τους δυνατούς και αυτούς που ξέρουν πώς να επιβιώνουν.
Έτσι, με όλα αυτά τα εφόδια αλλά και με «οδηγό» την εμφάνιση στον προηγούμενο αγώνα θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της, ώστε να αντιμετωπίσει τον Κάδμο αύριο (19:00) στο «Μελίνα Μερκούρη». Το θετικό για τον Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, με μοναδικό άλυτο πρόβλημα τον Μαραγκάκη, τον οποίο περιμένει το χειρουργείο για να εκτιμηθεί και ο χρόνος απουσίας του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (2ος ΌΜΙΛΟΣ)
Σάββατο 17 Ιανουαρίου
14.30 Εργοτέλης – Αρχάγγελος (Λίντο – Σπυρόπουλος, Τσολάκος)
19.00 Ακαδημία Ρεθύμνου – Κάδμος (Μελ. Μερκούρη – Αντωνίου, Καλογριάς)
Κυριακή 18 Ιανουαρίου
17.00 Κορωπί – Σπόρτιγκ (Γ. Παπασιδέρης – Σκούτας, Παπαθανασίου)
17.00 Αιγάλεω – Ιωνικός ΝΦ (Αιγάλεω – Γιακείμη, Ορφανός)
17.00 Πόλις – Ηροδότος (Εθν. Αντίστασης – Δημόπουλος, Καρπάνος)
17.00 Ίκαρος Ν. Σμύρνης – Διαγόρας Δρ. (Ν. Σμύρνης – Γρίβα, Χρηστίδης)
17.00 Πεύκη – Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Β’ Πεύκης – Στρέμπας, Αναστασίου)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *