Πλευράκης: “Να πάρουμε μεγάλες νίκες στην έδρα μας”

Το Αρκάδι θα υποδεχθεί την Ελευθερία Μοσχάτου αύριο (12.00) στο “Μελίνα Μερκούρη” για την 7η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α2 κατηγορίας.
Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς οι Ρεθυμνιώτισσες προέρχονται από την πρώτη τους νίκη και αν τα καταφέρουν και αύριο τότε θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα ενόψει της συνέχειας και του στόχου της παραμονής. Σε αυτό συμφώνησε και ο κόουτς Πλευράκης, ο ποίος στις δηλώσεις του χαρακτήρισε κρίσιμο το παιχνίδι, τονίζοντας πως πρέπει να κάνουν την υπέρβαση με μεγάλες νίκες στην έδρα τους. «Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή και έμπειρη ομάδα. Πρέπει πλέον να αρχίσουμε να χτυπάμε αυτά τα παιχνίδια στην έδρας μας και να διεκδικούμε τη νίκη. Όχι απλά να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και τίποτα παραπάνω. Αυτό είναι μέσα στις δυνατότητές μας, καθώς η ομάδα έχει γίνει ανταγωνιστική. Μπορεί η Ελευθερία Μοσχάτου να έχει μεγαλύτερο ρόστερ και εμπειρία, αλλά εμείς έχουμε να αντιπαρατάξουμε τον ενθουσιασμό του νεαρού της ηλικίας.
Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι η διάρκεια στην απόδοσή μας. Παρουσιάζουμε πολλά σκαμπανεβάσματα, το ρόστερ μας είναι μικρό και οι παίκτριες θα πρέπει να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι τα καλά μας διαστήματα να γίνουν ακόμα μεγαλύτερα. Μόνο έτσι θα έρθει η υπέρβαση της παραμονής. Μόνο αν πάρουμε μεγάλες νίκες στην έδρα μας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *