Πλευράκης: “Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου”

Ο ΟΚΑ Αρκάδι μπαίνει σήμερα (16.00) σε ρυθμούς φάιναλ φορ και αναζητά αρχικά τη νίκη επί του Πλατανιά και την πρόκριση στον αυριανό μεγάλο τελικό.
Ο κόουτς, Κώστας Πλευράκης, με δηλώσεις του στην “Κρητική Επιθεώρηση” επεσήμανε πως τα παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα, ενώ προσκάλεσε τον κόσμο στο “Μελίνα Μερκούρη” για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του. «Αρχικά θέλω να τονίσω πως βάσει των ρόστερ έχουμε το νεότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Παίζουμε στο φάιναλ φορ και πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε στον α’ ημιτελικό τον Πλατανιά, ώστε να βρεθούμε στον αυριανό τελικό. Σίγουρα όταν παίζεις στην έδρα σου θέλεις να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα. Δεν κοιτάζεις ούτε τον μέσο όρο ηλικίας, ούτε κάτι άλλο. Το μόνο που ζητάμε είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Πρέπει να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο γίνεται».
«Η ομάδα μας μέχρι τώρα έχει παίξει σε 3 τελικούς, σε τρεις διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες, όπου τους δύο τους χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τώρα πάμε να παίξουμε το 4ο φάιναλ φορ. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί δεν περίμεναν να φτάσουν ξανά στην κορυφή τα τμήματα μας μετά από τις απώλειες παικτριών στην αρχή της σεζόν. Καταφέραμε να είμαστε και πάλι πρωταγωνιστές και αυτό είναι το σημαντικό».
«Μακάρι να παίξουμε αυτό που έχουμε δουλέψει. Σίγουρα χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου, ώστε να έχουμε ακόμη έναν παράγοντα για να τα καταφέρουμε. Όλα τα ματς θα είναι ντέρμπι, θα είναι δύσκολα, καθώς δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ομάδων.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναφέρουμε τι έχει κάνει αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει μία συνέπεια και μία συνέχεια στην ομάδα. Η γνώμη η δική μου είναι ότι αξίζουν την προσοχή μας αυτά τα παιδιά».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *