Ποιος από τους επτά θα είναι ο διάδοχος;

Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά επτά είναι οι υποψήφιοι για την θέση του προπονητή του Ερμή Ζωνιανών. Μετά από την λύση της συνεργασίας με τον Μανόλη Πατεμτζή χθες το απόγευμα, οι διοικούντες της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, αναζητούν την διάδοχη κατάσταση άμεσα, ανάμεσα σε επτά προπονητές που εχουν βάλει στο στόχαστρο. Σηφάκης, Καραϊσκος, Κρασανάκης, Σκύβαλος, αλλά και οι εκτός νησιού Καλοπήτας, Βαμβακούλας και Δρακόπουλος είναι τα ονόματα που τους ενδιαφέρουν σύμφωνα με πληροφορίες του Rethymnosports.gr.

Οι άνθρωποι του Ερμή εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις και άμεσα θα προχωρήσουν στις σχετικές επαφές ώστε η ομάδα πολύ γρήγορα να έχει προπονητή.
Ένα από τα ονόματα που ακούγετε έντονα είναι αυτό του Μύρωνα Σηφάκη, ο οποίος και την εμπειρία διαθέτει και τις γνώσεις, αλλά και με τον ψυχισμό του μπορεί να συμβάλλει στην άμεση αφύπνιση των «πράσινων».
Μια ακόμα καλή περίπτωση του Ηλία Καλοπήτα, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από το Αιγάλεω και θεωρείται ένας από του εξελίξιμους προπονητές με μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία και ειδικότερα από τον 8ο όμιλο.

Στα υπόψιν των διοικούντων της Ρεθυμνιώτικης ομάδας είναι και δύο φερέλπιδες Κρητικοί προπονητές, οι οποίοι όμως αυτή την στιγμή εργάζονται σε ομάδες Υποδομών σε ΠΑΕ του νησιού. Ο λόγος για τον Λασιθιώτη Μανόλη Σκύβαλο που δουλεύει στις Κ της ΠΑΕ Πλατανιάς, αλλά και τον Ηρακλειώτη Βασίλη Κρασανάκη που εργάζεται στην Κ19 της ΠΑΕ ΟΦΗ, έχοντας επιτυχημένη παρουσία στον πάγκο του Ατσαλένιου. Βέβαια, οι συγκεκριμένες περιπτώσεις μόνο εύκολες δεν είναι, αφού και οι δυο τους εργάζονται, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Σύμφωνα τώρα και με άλλες πληροφορίες, υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Αντώνη Δρακόπουλου, Βασίλη Καραΐσκου και Νίκου Βαμβακούλα, που επίσης έχουν προταθεί στην διοίκηση των Ρεθυμνιωτών.

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *