Πολλά τα γκολ στα φιλικά του Σαββάτου

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν πέντε φιλικά προετοιμασίας, ενώ αύριο υπάρχει ένα προγραμματισμένο, στο γήπεδο Μισιρίων, ανάμεσα στην Δόξα Πλατανέ και τα Λιβάδια.

Στα Αγγελιανά το  Αρκάδι γνώρισε φιλική ήττα από τον Ρεθυμνιακό με 0-4, ενώ είχε και ένα δοκάρι σε προσπάθεια του Βρεττού. Στην Σοχώρα ο ΑΟΝ Αστέρας εμφανίστηκε περισσότερο έτοιμος του αντιπάλου και επικράτησε με 7-1 του Σπηλίου.  Ο Ποσειδώνας έπαιξε με τον Άρη Ρεθύμνου στο γήπεδο Γερανίου, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 0-1 με ένα γκολ με κεφαλιά του Γερανιώτη Σηφακάκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα δοκάρι στο 2ο μέρος με τον Πρότσκα, ενώ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες, χωρίς όμως να καρποφορήσει κάποια από αυτές. Στο Λίντο, ο Ερμής Ζωνιανών αντιμετώπισε τον ΑΟ Καμινίων (Β1 ΕΠΣΗ), όπου αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1. Η ομάδα των Μελάμπων αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ζαρό (B2 ΕΠΣΗ), αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

 

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Τα αποτελέσματα των φιλικών του Σαββάτου

Αρκάδι Αγγελιανών – Ρεθυμνιακός   0 – 4
(πεν. Μερτίρι, Μάριο, Φράγκος, Βρεττός)

AON Αστέρας – Σπήλι  7 – 1
(Δρανδάκης 2, Ρότζεν, Βελονάκης, αυτ. Καμπουράκης, Γερωνυμάκης, Κλειδής Α./ Βασιλάκης)

Ποσειδώνας Γερανίου – Άρης Ρεθύμνου  0 – 1
(Σηφακάκης)

ΑΟ Καμινίων – Ερμής  Ζωνιανών 1 – 1
(Κασαπακης)

Ζαρός – Μέλαμπες 2 – 2
(Χονδρογιάννη, Ρομπέρτο)

Επισκοπή Κ19 – Τάλως Μελιδονίου

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου
18.00 Δόξα Πλατανέ – Λιβάδια (Μισιρίων).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *