Πρεμιέρα με νίκη και… παραμονή

Το πιο εύκολο “τρίποντο” της φετινής σεζόν κατέκτησε ο ΟΠΕ Ρεθύμνου, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα χρειαζόταν τη νίκη για να ξεμπερδέψει μία και καλή από την υπόθεση παραμονής και αυτό έπραξε. Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις επικράτησε με 3-0 σετ της Ηλιούπολης στην πρεμιέρα των πλέι άουτ και αποσπάστηκε 5 βαθμούς από την τελευταία θέση του ομίλου.
Το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τις Κλεισιάρη, Κογεράκη, Τσελάνη και Μαγκανάρη να “καθαρίζουν το 1ο σετ με 25-20. Στο 2ο σετ αν και ήταν στην “κόψη του ξυραφιού” έως το 20-20, το “κυανοκίτρινο” μπλοκ των Σουιτσμέ – Κογεράκη έδωσε λύσεις (22-20), με την τελευταία να σημειώνει τους 3 υπόλοιπους πόντους για το 25-20 και το 2-0. Στο 3ο σετ έδειχναν να “καθαρίζουν” από νωρίς το “τρίποντο” (12-6), αλλά ένας απρόσμενος τραυματισμός της εξαιρετικής Κλεισιάρης αποπροσανατόλισε τις γηπεδούχες, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε ντέρμπι (17-17).  Όμως, η επιστροφή της στο παρκέ ήταν καθοριστική για το 25-20 και το τελικό 3-0. Αξίζει να σημειώσουμε πως η πρώην παίκτρια του Αρκαδίου και νυν της Ηλιούπολης, Άντζελα Πάπα, τραυματίστηκε σοβαρά στο 13-12. Όμως, η αποστολή της ομάδας της περιελάμβανε μόλις 7 παίκτριες, με αποτέλεσμα να συνεχίσει την αναμέτρηση κουτσαίνοντας.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-20, 25-20, 25-20.
ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Γιώργος Μενδρινός): Κλεισιάρη, Τσελάνη, Κογεράκη, Καφίρη, Μαγκανάρη, Σουιτσμέ, Βροντάκη –λ / Πετρακάκη, Λιαδάκη, Μπεμπή.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Ι. Παγανέλης): Γωγούσου, Μυρίλλα, Σταυροπούλου, Σαριδάκη, Παγανέλη, Πάπα, Καρπασίτη –λ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *