26 Απριλίου 2024

Πρωτιά για Σπιταδάκη/Αστρινάκη και «εισιτήριο» για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 2ο επίσημο αναπτυξιακό τουρνουά beach Volley της ΕΣΠΕΚ (Regional Juniors K19) στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑΝΑΛ “ΑΚΤΗ” στον Καρτερό (24 και 25 Ιουλίου).

Την 1η θέση στο τουρνουά κατέκτησαν οι Ρεθυμνιώτες Σπιταδάκης Ι. – Αστρινάκης Δ.. Οι δυο νεαροί αθλητές Δημήτρης Αστρινάκης του Αρκαδίου και Σπιταδάκης Γιάννης της ΓΕΗ θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Στο τουρνουά συμμετείχαν 13 ομάδες κοριτσιών και 7 ομάδες αγοριών.

Στην κατηγορία των κοριτσιών Κ 19:
την 1η θέση κατέκτησαν οι Ρουμπάκη Α.-Ταιγανίδη Ε.
την 2η θέση κατέκτησαν οι Κοτζεδάκη I.- Φετφατζή Ελ.
την 3η θέση κατέκτησαν οι Κατσαμάνη Β.- Σεγρεδάκη Σ.

Τις απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων έκανε, υπο το υγειονομικό Πρωτόκολλο, η Αντιδημαρχος Παιδείας και νεα Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κα Αρχοντακη Σ. και η Δημοτικη Συμβουλος κα Καλουδιωτη Μ.

Στην κατηγορία των αγοριών:
την 1η θέση κατέκτησαν οι Σπιταδάκης Ι. – Αστρινάκης
την 2η θέση κατέκτησαν οι Στυρόπουλος Ε.-Πατσούκου Ν.
την 3η θέση κατέκτησαν οι Βολιτακης Γ.-Βενιος

Τις απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων έκανε κι εδω υπο το υγειονομικό Πρωτόκολλο, η Αντιδημαρχος Παιδείας και νεα Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κα Αρχοντακη Σ..

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Κ συγχαίρουν τις Πρωταθλήτριες ομάδες Ρουμπάκη/Ταιγανίδη και Σπιταδακη/Αστρινάκη και τους εύχονται καλή επιτυχία στους Τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. στην Πρεβεζα.

Ευχαριστεί θερμά τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου κο Κ. Βαρδαβά για τον ιματισμό και την αθλοθέτηση , την διοίκηση της ΔΕΠΑΝΑΛ για την δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων, τα νερα Ρουβας για την παροχή νερών στους αθλητές/τριες και για όλη την στήριξη και την συμβολή τους στην διοργάνωση.

Ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο τουρνουά για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν κατά την διάρκεια των αγώνων και όλους όσους εργάστηκαν για την διεξαγωγή του .

Συγχαρητήρια ανακοίνωση ΟΚΑ Αρκάδι:
«Συγχαρητήρια στους Δημήτρη Αστρινάκη, Γιάννη Σπιταδάκη και στον Σπιταδακη Κωστή για τις οδηγίες! για την 1η θέση στο Παγκρήτιο αναπτυξιακό τουρνουά beach Volley.
Η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν υπάρχουν από πέρυσι γήπεδα beach Volley στο Ρέθυμνο !!! Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αθλητες του ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ Δημήτρης Αστρινάκης και της ΓΕΗ Σπιταδακη Γιάννη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *