Πρώτη προπόνηση προεπιλογής για την Μικτή Κ-15 στην Σοχώρα (photos)

Με την συμμετοχή 37 ποδοσφαιριστών ξεκίνησαν οι προπονήσεις προεπιλογής της Μικτής Κ-15 ΕΠΣΡ υπό τις οδηγίες του Ενωσιακού τεχνικού Φίλιππου Μουρτζανού.

Η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών γεννηθέντων 2007-2008 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Σοχώρας το απόγευμα της Τρίτης, πιάνοντας δουλειά ενόψει της διεξαγωγής των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-17 & Κ-15.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΡ αναφέρει:

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ Κ-15

Την δική της αρχή έκανε το απόγευμα της ΤΡΙΤΗΣ 7-12-21 η ΜΙΚΤΗ Κ-15 ΕΠΣΡ, με 37 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2007-2008 να δίνουν το παρόν στο γήπεδο της Σοχώρας και υπό την καθοδήγηση του ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ κ. ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΥ Φίλιππου έκαναν την πρώτη προπόνηση προεπιλογής (η 2η ακολουθεί την ΠΕΜΠΤΗ 9-12-21 στις 14.30 στο γήπεδο Μισιρίων). Το παρόν την ΤΡΙΤΗ στην Σοχώρα έδωσαν ο ΣΚΑΟΥΤΕΡ των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ κ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΑΚΗΣ Σταύρος και ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ κ. ΤΥΠΑΔΗΣ Στέργιος.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αφού προμηθεύτηκαν το αθλητικό υλικό για τις ανάγκες των προπονήσεων με το ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ του ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, στη συνέχεια τους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ. ΧΝΑΡΗΣ Τίτος, ευχόμενος υγεία σε όλους και να ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ την ΟΜΑΔΑ του ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ, αλλά και τον σύλλογο και την οικογένεια τους. Επίσης το παρόν στην πρώτη προπόνηση της Κ-15 έδωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ κ. ΜΑΡΚΟΥΛΙΔΑΚΗΣ Νικόλαος, ο οποίος με την σειρά του ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία σε όλα τα παιδιά.

 

Δήλωση Ενωσιακού Τεχνικού Μικτής Κ-15 κ. ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΥ Φίλιππου

Ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ για την στελέχωση της ΜΙΚΤΗΣ Κ-15, ο ΕΝΩΣΙΑΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ κ. ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ Φίλιππος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στην ποδοσφαιρική μου καριέρα έχω αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στο Ρέθυμνο αλλά και στα Τρίκαλα όπου βρισκόμουν για σπουδές, τιμώντας και με το παραπάνω όλες τις φανέλες που φόρεσα. Όμως ιδιαίτερα ξεχωριστές ήταν οι στιγμές που φόρεσα την φανέλα των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Των ομάδων του ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. Η επιλογή για να εκπροσωπήσεις την ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ, του ΝΟΜΟΥ ΣΟΥ αποτελεί την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΙΜΗ για τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και για κάθε μέλος των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Ειλικρινά με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο η επιστροφή μου στις ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ μετά από σχεδόν 18 ΧΡΟΝΙΑ, να τις υπηρετήσω και από το πόστο του προπονητή και οφείλω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΠΣΡ για αυτή την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία που μου δίνεται. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους συναδέλφους προπονητές και τους συλλόγους του Ρεθύμνου για την άρτιαν συνεργασία που έχουμε.

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ και αποτελεί μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ να συνεργάζεσαι με τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ του νομού μας και θα δώσω το 100% ώστε να μεταδώσω στα παιδιά, τις όποιες γνώσεις μου, να συμπλεύσουν με τις ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ που έχει πάρει το καθένα ξεχωριστά από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ.

Ο χρόνος είναι αμείλικτος και ελάχιστος για να μπορέσουμε να δουλέψουμε όσο θα θέλαμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να τον ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ και να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους καλύτερους δυνατούς στόχους. Κλείνοντας θα ήθελα να διαβεβαιώσω τα παιδιά πως θα τους αντιμετωπίσω με αφοσίωση και δικαιοσύνη και με σκοπό να γίνουμε μια ΓΡΟΘΙΑ ώστε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_omadiki
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_omadiki_me_paragontes
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_termatofylakes_Typadis
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_12
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_11
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_6
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_7
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_8
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_9
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_10
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_5
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_4
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_3
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_2
  • Miktes_EPSR_K15_1h_proponisi_1

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *