Πρώτο φιλικό χωρίς σκορ (0-0) για την Επισκοπή

Χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το πρωτο φιλικό της Επισκοπής με τον ΑΟ Χανιά στα Περιβόλια.

Μέσα σε γρήγορο χρονικό διάστημα, το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του Γιάσμινκο Βέλιτς ήταν το γνωστό, μη αφήνοντας μπάλες και χώρους χαμένους αλλά και επιδιώκοντας να κάνουν τη ζημιά. Μάλιστα στο α’ ημίχρονο οι μεγάλες φάσεις (τρεις για την ακρίβεια) ανήκουν σε ευτους. Δεν είναι τυχαίο ότι κομβικός στο να έρθει το ματς 0-0 ήταν ο τερματοφύλακας της χανιώτικης ομάδας, Δημήτρης Κατσιμήτρος. Δύο σημαντικές αποκρούσεις, σε νεκρά διαστήματα του αγώνα (59′, 88′) έκανε και ο Μάνος Καλογεράκης που έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση.

Το παιχνίδι
7′ Σέντρα Κογιέτε σουτ του Μπαΐροβιτς αποκρούστηκε από τον Μπαρμπόσα.
14′ Κόρνερ του Κογιέτε κεφάλια του Βάρκα άουτ.
Στο 17′ ο Πέτρου βρήκε χώρο και προχώρησε από τα δεξιά, επιχείρησε κι ένα ισχυρό σουτ για να κοντράρει η μπάλα σε σώμα αμυνομένου αναγκάζοντας τον Κατσιμήτρο να πραγματοποιήσει σωτήρια απόκρουση.
Στο 19′ ο Κολλάς επιχείρησε να κινηθεί διαγώνια μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή να κόψει στον επερχόμενο Βασιλόγιαννη που σούταρε δυνατά αλλά άστοχα.
Στο 23′ ο Τριντάντε εκτέλεσε συρτά ένα φάουλ απευθείας με τον Κατσιμήτρο να σώζει με δύσκολη επέμβαση.
Στο 30′ από το καταπληκτικό χτύπημα κόρνερ του Τριντάντε, ο Μπαρμπόσα έπιασε την κεφαλιά όμως και πάλι ο Κατσιμήτρος έδιωξε δύσκολα σε νέο κόρνερ.
Στο 59′ οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν από δεξιά, ο Καψάλης έκοψε στο ύψος του πέναλτι για τον Τριανταφυλλάκο που σούταρε συρτά και δυνατά για να απομακρύνει με ωραία επέμβαση ο Καλογεράκης.
72′ Σουτ του Ορκα μπλόκαρε εύκολα ο Κουτζαβασίλης.
Στο 77′ από την ωραία ενέργεια του Σκόνδρα και το σουτ με το αριστερό, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτυζαβασίλη.
Στο 88′ ο Τριανταφυλλάκος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Κολλά που σούταρε για να αποκρούσει εξ επαφής ο Καλογεράκης!

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Παπαδόπουλος):Κατσιμήτρος (46′ Κουτζαβασίλης), Πατάπης (46′ Τσαμούρης), Στίκας, Παντεκίδης (84′ Γαϊτάνης), Βάρκας (46′ Καψάλης), Βασιλακάκης (46′ Καλαϊτζάκης), Παναγιωτούδης (46′ Βογιατζής), Κογιέτε (84′ Σκέντζος), Βασιλόγιαννης (46′ Κόλα), Μπαΐροβιτς (46′ Τριανταφυλλάκος), Κολλάς.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος (85′ Τσάβος), Τασιούλης (59′ Πετσίτης), Γκονζάλβες, Μπαρμπόσα (85′ Θεοδώρου), Τριντάντε (18′ Γεωργούσης), Πολυχρόνης, Πέτρου (72′ Σκόνδρας), Νοικοκυράκης (59′ Όρκας), Σουμπασάκης (59′ Ντεμέτριους), Νταρζίσιο (72′ Σταθόπουλος).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *