Ρεπό μέχρι τη Δευτέρα στο Ρέθυμνο Aegean

Το Ρέθυμνο Aegean καταγράφει μέχρι στιγμής την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στις 10 πρώτες αγωνιστικές από την πρώτη παρουσία του στα «σαλόνια» της Α1 μέχρι και σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει μάλιστα ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα συνεχόμενων αναμετρήσεων.
Το προηγούμενο Σάββατο νικώντας τον Κολοσσό Ρόδου στο «Μελίνα Μερκούρη», η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έφτασε τις 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, και τις 7 συνολικά από το ξεκίνημα, με την χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη, να την κατατάσσει μόνη στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς. Έτσι, αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τους φίλους της για αυτή τη χρονιά, αφού η επόμενη αγωνιστική θα την βρει αντιμέτωπη με την ΑΕΚ αλλά εκτός έδρας, την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου.
Πλέον, οι παίκτες ολοκλήρωσαν χθες τις προπονήσεις για αυτή την εδομάδα, ενώ από σήμερα τους έχει χορηγηθεί 4ήμερο ρεπό, με τους περισσότερους εξ αυτών να επισκέπτονται τους δικούς τους ανθρώπους αυτό το διάστημα για να μαζέψουν ενέργεια για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Basket League. Μοναδικοί κάτοικοι Ρεθύμνου αυτό το διάστημα θα είναι ο Ρεθυμνιώτης Μάρκος Δουλγεράκης και ο Ντέγιαν Κράβιτς. Από Δευτέρα θα μπουν ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων, αφού την μεθεπόμενη Κυριακή τους περιμένει το πολύ δυνατό ματς με την ΑΕΚ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *