Ρόμπερτσον και Ράιτ προ των πυλών, στη Γερμανία ο Ραζής

Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” ετοιμάζεται να κάνει το Ρέθυμνο Cretan Kings, με τους Ρόμπερτσον και Ράιτ να βρίσκονται ένα βήμα πριν την ανακοίνωση τους.
Η υπογραφή της παραμονής του Νίκου Βετούλα φέρνει άμεσα εξελίξεις στη Ρεθυμνιώτικη ομάδα, η οποία μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό “παζάρι”. Ούτως ή άλλως μας έχει συνηθίσει να κλείνει από νωρίς τα κενά στο ρόστερ της και δεν θα παρεκκλίνει φέτος από αυτή τη φιλοσοφία. Εδώ και αρκετές μέρες ο Χιου Ρόμπερτσον, ο οποίος είναι φίλος και πρώην συμπαίκτης με τον Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, βρισκόταν ψηλά στο στόχαστρο των Ρεθυμνιωτών για τη θέση “3”. Ο 28χρονος, ύψους 1.98 μέτρων φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση των “κεραμιδί”. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη γερμανική ομάδα Rhein Stars Κολωνίας, όπου σε 33 ματς και 30.9 λεπτά συμμετοχής σημείωσε κατά μέσο όρο 14.3 πόντους (44.8%διπ., 32.6%τριπ., 74.3%β.), μάζεψε 5.73 ριμπάουντ, μοίρασε 2.58 ασίστ και είχε 1.58 κλεψίματα.
Από την άλλη μεριά, ο Τρέιβον Ράιτ είναι 26 ετών, έχει ύψος 2.01μ. και παίζει στην θέση “4”. Και εκείνος αποτελεί μία από τις επιλογές των “κεραμιδί” και δεν αποκλείεται να φορέσει και εκείνος τη νέα αγωνιστική σεζόν τη φανέλα του Ρεθύμνου. Από τη μεριά του, έχει τριετή εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ πέρυσι έπαιξε στη σουηδική Μπόρας, έχοντας 12 πόντους και 5,2 ριμπάουντ, με τα ποσοστά του να είναι εξαιρετικά τόσο στα δίποντα (51,5%), όσο και στα τρίποντα (36,9%).
Τέλος, αν και ο Χριστόφορος Ραζής φαινόταν πως αποτελούσε έναν από τους παίκτες που υπολόγιζε ο Νίκος Βετούλας, τελικά δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία. Ο Κύπριος γκαρντ ανακοινώθηκε χθες το βράδυ από την γερμανική Ράστα Βέχτα, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Όλντενμπουργκ και Ρόκετς Γκράθα. Φέτος o Ραζής μέτρησε 1.4 πόντους, 1.4 ασίστ και 0.7 ριμπάουντ μ.ό. σε 23 συμμετοχές στην Basket League με το Ρέθυμνο ενώ η Ράστα Βέχτα υποβιβάστηκε στη β’ κατηγορία και θα διεκδικήσει την άμεση επιστροφή της στην Bundesliga.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *