Σάββατο 22/12 στην Σοχώρα το 1st Macron Christmas Cup

Το MACRON STORE CRETA, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της MACRON στη Κρήτη, με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσα από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι», διοργανώνει το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου MACRON CHRISTMAS CUP στο Δημοτικό Στάδιο Σοχώρας.

Η διοργάνωση αυτή στηρίζεται στη συνεργασία με την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, τη μεγαλύτερη σε αριθμό και δράση ακαδημία στη πόλη του Ρεθύμνου. Οι άνθρωποι της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ετοιμάζουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου με σκοπό να δώσει στους νέους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να επιδείξουν τις ικανότητες τους, να βιώσουν έντονα συναισθήματα και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε μια υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση.

Η μεταφορά και η εμπέδωση των αξιών και των αρχών του αθλητισμού αλλά και η βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων των νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελούν το βασικό στόχο της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο με ελεύθερη συμμετοχή από την αθλητική ψυχολόγο Α.Π.Θ. και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. ΕΙΡΗΝΗ ΡΕΡΑ με θέμα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA» από αθλητές/ορθή χρήση των video games.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν χωρίς σκορ και θα αφορούν τις παρακάτω ηλικίες:

UNDER 12 (2OO7-2OO8}

UNDER 1Ο (2OO9-2O1Ο}

UNDER 8 (2O11-2O12}

Συμμετέχουσες Ομάδες
Για το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά πρόσκληση έχει αποσταλεί σε όλες τις ακαδημίες της Κρήτης που συνεργάζονται με την κορυφαία εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων MACRON.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *