«Σέντρα» σήμερα στο 8ο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων 8Χ8

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του 8ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8. Το Τμήμα Αθλητισμού για άλλη μια χρονιά δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για άθληση, ψυχαγωγία, διασκέδαση, σύσφιξη σχέσεων στους δημότες του και όχι μόνο. Μετά από την κλήρωση που έγινε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ανάμεσα στις 15 ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι και 4 νέες και αυτές είναι το Porto Bello, Kido, Rethymno Soccer Club, και οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ. Επίσης η μέχρι πρότινος ομάδα της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε  μετονομάστηκε σε ΚΟΡΜΟ. Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους(των 7 και 8 ομάδων αντίστοιχα) με κλήρωση όπου στον 1Ο όμιλο θα συμμετέχουν οι ομάδες: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, PLATANOS TOURS,  ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ, ΠΑΛ. ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ,  RETHYMNO SOCCER CLUB, PORTO BELLO και ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ ενώ στον 2Ο όμιλο οι ομάδες: Τ.Α.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΚΟΡΜΟΣ ΦΩΤΟ ΕΚΦΡΑΣΗ, KIDO, ΠΑΝΘΗΡΕΣ, ENTER THE WEB, Τ.Ε.Ε. ΡΕΘ/ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, και ΕΘΝΙΚΟΣ.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τέσσερις(4) φάσεις: Α’Φάση ► Οι δεκαπέντε(15) ομάδες χωρίστηκαν με κλήρωση σε δύο ομίλους(των 7 και 8 ομάδων αντίστοιχα) και παίζουν με βαθμολογία,  Β’ Φάση► προημιτελικοί οχτώ(8) ομάδων(1:4, 2:3) χιαστεί συναντιούνται οι τέσσερις πρώτοι του κάθε ομίλου. Γ’ Φάση► Ημιτελικοί τεσσάρων(4) ομάδων (οι  νικητές των ζευγαριών 1-4 παίζουν με τους νικητές των ζευγαριών 2-3 του άλλου ομίλου. Δ’ Φάση► Τελικοί τεσσάρων(4) ομάδων οι ηττημένοι των προηγούμενων ζευγαριών παίζουν στον μικρό τελικό και οι νικητές παίζουν στον μεγάλο τελικό.

 

1Ος  Όμιλος
1η αγωνιστική
Δευτέρα 6/3 (21.00 Μισίρια)
Δικηγόροι – Platanos Tours
Τρίτη 7/3 (21.00 Kido)
Οικοδόμοι – Παλ. Αστέρα Ρεθύμνου
Τετάρτη 8/3 (21.00 Καλογεράκη)
Rethymno Soccer Club – ΚΤΕΛ
Ρεπό: Porto Bello

 

2Ος  Όμιλος
1η αγωνιστική
Δευτέρα 6/3 (21.00 Μισίρια)
Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου – Κόρμός
Τρίτη 7/3 (21.00)
Φώτο Έκφραση – Kido (Kido)
Πάνθηρες – Ender The Web (Ατσιπόπουλο)
Τ.Ε.Ε./Μηχανικοί – Εθνικός (Ατσιπόπουλο)

Χρυσός χορηγός για άλλη μία χρονιά της διοργάνωσης θα είναι η εταιρεία ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. και επί της ευκαιρίας ο Δήμος Ρεθύμνου-Τμήμα Αθλητισμού καθώς και η συντονιστική επιτροπή του πρωταθλήματος θα ήθελε να την ευχαριστήσει ιδιαιτέρως

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *