Σήμερα οι τελικοί του πρωταθλήματος Παλαιμάχων 11Χ11

Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή των τελικών του 27ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 11Χ11 που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου. Ενός θεσμού(του αρχαιότερου στα εργασιακά πρωταθλήματα στο νομού Ρεθύμνου) που τώρα και 27χρόνια έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο αντίστοιχο πρωτάθλημα δημιουργώντας ευχάριστες αναμνήσεις, δυνατές φιλίες και μοναδικές στιγμές άθλησης, διασκέδασης, χαλάρωσης σε εκατοντάδες συμμετέχοντες εργαζόμενους. Από το αρχείο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και με την βοήθεια ενός από τους συμμετέχοντες του μεγάλου Τελικού με την ομάδα των ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Κου Γεωργαλή Φώτιο συλλέξαμε το παρακάτω φωτορεπορτάζ από τοπική εφημερίδα της εποχής 22 χρόνια πριν και συγκεκριμένα για τους τελικούς του 8ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου όπου και σας παραθέτουμε.

Τώρα στους τελικούς της 10ης Αυγούστου και ημέρα Τετάρτη στο γήπεδο των Αρμένων το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και η επιτροπή του 27ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 11Χ11 μετά από πρόταση των ομάδων θα βραβεύσουν δύο ανθρώπους όπου για αρκετά χρόνια ήταν στυλοβάτες και προσέφεραν τα μέγιστα στις διοργανώσεις των εργασιακών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου τους Κους Γιατράκη Παντελή και Μακρυδάκη Κ. Εμμανουήλ.

Τα παιχνίδια των τελικών θα ξεκινήσουν στις 18:30 με τις ομάδες ENTER THE WEB-ΤΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ όπου θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό και στην συνέχεια  στις 20:30 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στις ομάδες ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *