“Σεφτέ” στη Β’ φάση για τον ΝΟΡ

Την πρώτη του νίκη κατέκτησε πριν από λίγο ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, ο ποίος επικράτησε με 13-10 της ΝΕ Πατρών, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1 πόλο Γυναικών.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έφτασε σε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην έδρα της, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με 20 ποινές(!) για την ίδια. Παρ’ όλα αυτά άντεξε στην πίεση, με τις Ρεθυμνιώτισσες να αποκτούν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους, στην προσπάθεια να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Κορυφαία για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν η Έλενα Φαρμάκη, η οποία πέτυχε για ακόμη μία φορά 5 τέρματα, με τις Σαφέτη και Στρατιδάκη να ακολουθούν με γκολ, ενώ η Γαβαλά σημείωσε 2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπουδραμής, Κραβαρίτης.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-3, 3-2, 4-3, 2-2.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 3, Καριπίδου Μ., Μαλλιαρού, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά 2,  Στρατιδάκη 3, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 5, Πατσαχάκη, Ευθυμίου, Καριπίδου Β.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ., Μανέτα Μ., Μανέτα  Σ.,  Μπαλάτσα Ν. 1, Λυκοθανάση 2, Μοίραλη 1, Μπιτσάκου 1, Κουτέλη 5, Σολανάκη, Ζαφειράκη, Ρακιντζή, Τσιμάρα

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *