Σκουρτόπουλος: «Η νίκη πρώτα απ’ όλα…»

Το Ρέθυμνο Aegean δίνει αύριο (17:00) τον τελευταίο του «τελικό» ενόψει πλέι οφ, καθώς θα φιλοξενήσει τον Άρη στο «Μελίνα Μερκούρη» για την 26η αγωνιστική της Basket League.

Για αυτό το κρίσιμο ματς, που θα κρίνει σε τι θέση θα τερματίσει η Ρεθυμνιώτικη ομάδα και ποιος θα είναι ο αντίπαλος της στα πλέι οφ, μίλησε ο κόουτς, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος τόνισε πως το ζητούμενο είναι η νίκη και στην συνέχεια θα δουν τα σενάρια στο τέλος του αγώνα. «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ καθοριστικό και τυχαίνει να είναι και το τελευταίο της σεζόν μέσα στο Ρέθυμνο. Από την μεριά μας θέλουμε να κάνουμε τη νίκη πρώτα απ’ όλα, έστω και με ένα πόντο, που θα μας εξασφαλίσει την 6η θέση και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τα σενάρια που υπάρχουν με τις θέσεις θα τα δούμε στο τέλος του αγώνα. Εμείς αλλά και όλες οι ομάδες που εμπλέκονται νομίζω θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν ο καθένας τον στόχο του».

Επίσης, επεσήμανε τι θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του, ενώ προσκάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο. «Αυτό που μας προβληματίζει είναι η σκληρή και κλειστή άμυνα του Άρη. Θα χρειαστούμε να είμαστε σε καλή μέρα στα σουτ, να έχουμε καλή συνεργασία στο πάσινγκ γκέιμ και πάνω απ’ όλα θα χρειαστούμε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει την ομάδα γιατί είναι ίσως το πιο καθοριστικό ματς της χρονιάς και θα θέλαμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *