Σκουρτόπουλος: «Μπράβο στα παιδιά…»

Το Ρέθυμνο Aegean αποχαιρέτησε χθες την Basket League,αφού ηττήθηκε στο 3ο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών των πλέι οφ από τον ΠΑΟΚ.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσε την φετινή του παρουσία στην Α1, με τον κόουτς Θανάση Σκουρτόπουλο να δηλώνει ικανοποιημένος από την φετινή πορεία της ομάδας του, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους (παίκτες, συνεργάτες και ανθρώπους της ομάδας).  «Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια έχει ποιότητα και για εμάς ήταν σπουδαίος αντίπαλος.  Παλέψαμε την σειρά αυτή και θέλαμε να δείξουμε πως δεν κινδυνεύσουμε και σήμερα καταλήγουμε στην έκτη θέση μετά από καλή χρονιά. Έδωσα μπράβο στα παιδιά, ευχαριστώ τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και στους παίκτες».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον αρχηγό, Γιάννη Καλαμπόκη, προσκαλώντας τον να είναι και την επόμενη σεζόν στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα. Ο «αρχιτέκτονας» της ομάδας με αυτές του τις δηλώσεις άφησε να εννοηθεί ότι θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της, χωρίς πάντως να έχει βγει κάτι επίσημα. «Θέλω να κάνω μια αναφορά στον Καλαμπόκη. Είχε προβλήματα τραυματισμού αλλά τα ξεπέρασε μέσα στη χρονιά και μας βοήθησε μέσα και έξω από το γήπεδο. Αν πάρει την απόφαση να συνεχίσει του χρόνου γιατί κάτι τέτοιο σκέφτεται, να το κάνει μαζί μας».
Τέλος, αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι, επισημαίνοντας τα σημεία που κρίθηκε το ματ. «Στο σημερινό ματς είχαμε 10 παραπάνω λάθη από ότι συνήθως και δώσαμε έξι παραπάνω επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν κακό το δεύτερο δεκάλεπτο. Δεχτήκαμε τρίποντα με την λήξη. Δεν είχαμε ισορροπία μεταξύ των κοντών και των ψηλών. Είχαμε σχεδιάσει κάποια πράγματα αλλά δε μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα παραπάνω από παιδιά όπως ο Φαγιέ που είναι ψηλά σε κατηγορίες στατιστικής και που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Η διαφορά με τον ΠΑΟΚ ήταν η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στην Ευρώπη και αυτό τον βοήθησε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή ομάδα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι σε κατάσταση κρίσης. Δεν ξέρω αν μπορούν να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες που πήρε. Όταν υπάρχουν δύο συνεχόμενα ματς, θεωρώ πως είναι δύσκολο για την ομάδα που είναι γηπεδούχος να υπερασπιστεί το αβαντάζ έδρας που έχει».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *