Σκουρτόπουλος: “Μόνο να μάθουμε από αυτό το ματς…”

Το Ρέθυμνο Cretan Kings υποχρεώθηκε στην 2η συνεχόμενη ήττα του από τον ισχυρό Παναθηναϊκό με σκορ 60-84 σε ένα ματς γιορτή στο “Μελίνα Μερκούρη”.

Στην συνέντευξη Τύπου ο κόουτς Σκουρτόπουλος, αφού απένειμε τα εύσημα στην ομάδα του “τριφυλλιού” πρόσθεσε πως το ματς κρίθηκε στην πολύ καλή άμυνα του Παναθηναϊκού στο 2ο ημίχρονο, ενώ επεσήμανε πως από τέτοια ματς μόνο να μάθουν έχουν οι παίκτες του. «Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τη νίκη και την μέχρι τώρα πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βλέπω έναν Παναθηναϊκό πολύ ισχυρό. Ο κόουτς και οι συνεργάτες έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και ξέρετε όλοι ότι στην Ευρώπη είμαστε φίλαθλοι των ομάδων αυτών.

Στο παιχνίδι μας μπήκαμε με πολύ μεγάλη διάθεση. Πιστεύω ήμασταν αρκετά καλά διαβασμένοι σε κάποιες ας το πούμε αδυναμίες του Παναθηναϊκού και μπορέσαμε να προηγηθούμε. Δυστυχώς κατά την διάρκεια του αγώνα και οι απουσίες μας και η κακή λειτουργία που ήρθε από την καλή άμυνα του Παναθηναϊκού δεν μας επέτρεψε να τον κοιτάξουμε στα «μάτια» για περισσότερη ώρα και να κλείσουμε με ένα καλύτερο τρόπο γιατί το τελικό σκορ πιστεύω ότι μας αδικεί. Για μας μόνο να μάθουμε από αυτό το ματς. Έτσι είπα και στα παιδιά. Πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε στην συνέχεια, καθώς έχουμε 6-7 παιχνίδια πολύ σημαντικά για το μέλλον το δικό μας στην Λίγκα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *