Στην τελική ευθεία για την έναρξη των πρωταθλημάτων Μικτών Κ15 & Κ17

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΠΟ την προκήρυξη για την διεξαγωγή των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-15 και Κ-17

περιόδου 2021-2022.

Ο τρόπος διεξαγωγής δεν αλλάζει για τον Κρητικό όμιλο (8ος), χωρίς πάντως να έχει ανακοινωθεί η έναρξη των πρωταθλημάτων. Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΡ συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης, όπου αφού εξέτασαν την προκήρυξη ξεκινούν την οργάνωση και προετοιμασία τους ώστε να προχωρήσουν στις επόμενες ενέργειες τους για την στελέχωση με τεχνικό προσωπικό και ποδοσφαιριστές τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΡ για την συμμετοχή των Μικτών ομάδων ΕΠΣΡ στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-15 και Κ-17

περιόδου 2021-2022.

«ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΣΡ

Συνεδρίασε εκτάκτως την ΤΕΤΑΡΤΗ (17/11) η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ στα γραφεία της Ένωσης μας, ενόψει της διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-15 και Κ-17

περιόδου 2021-2022, όπως σχετικά ανακοίνωσε η ΕΠΟ με την ανάρτηση επισήμως της προκήρυξης διεξαγωγής τους.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ κ. ΜΑΡΚΟΥΛΙΔΑΚΗΣ Νικόλαος, το μέλος ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ Γεώργιος, όπως φυσικά και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΡ κ. ΧΝΑΡΗΣ Τίτος, ο οποίος επίσης είναι μέλος αυτής. Συζητήθηκε διεξοδικά, η στελέχωση, οργάνωση και προετοιμασία των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΣΡ ώστε να συμμετάσχουν και στην φετινή διοργάνωση, όπου όπως σχετικά ανακοίνωσε η ΕΠΟ αλλάζουν οι ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

Στο πρωτάθλημα  Κ-15 συμμετέχουν  ποδοσφαιριστές  που  γεννήθηκαν  από

01.01.2007 έως 31.12.2008.

Στο  πρωτάθλημα  Κ-17  συμμετέχουν  ποδοσφαιριστές  που  γεννήθηκαν  από

01.01.2005 έως 31.12.2006.

Ο τρόπος διεξαγωγής βάσει της προκήρυξης της ΕΠΟ δεν αλλάζει με τις ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ να έχουν τοποθετηθεί στον 8ο ΟΜΙΛΟ και μαζί με τις αντίστοιχες ομάδες των ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ θα αναμετρηθούν σε παιχνίδια δύο γύρων. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι από τον ΟΜΙΛΟ ΚΡΗΤΗΣ.

Το αμέσως επόμενο διάστημα και αφότου γνωστοποιηθεί η οριστική ημερομηνία έναρξης των ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ θα προκηρύξει θέση για ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ».

 

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να αντλήσετε από την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο:

 

https://www.epo.gr/media/files/PROKIRIXEIS/2021_2022/K17_K15/Prokirixi_K17_15.pdf

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *