26 Απριλίου 2024

Στοίχισαν οι απουσίες στον ΝΟΡ…

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το νέο έτος ο ΝΟΡ, ο οποίος ηττήθηκε με 14-9 από τη Γλυφάδα εκτός έδρας, με τις πολλές απουσίε ςνα στοιχίζουν αρκετά.
Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1 πόλο Γυναικών, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα γνώριζε πως είχε δύσκολο έργο, με τις Έλενα Φαρμάκη, Λιμπιτάκη και Κυριακάκη να μη συμμετέχουν. Όμως, επίσης οι Μαρία Φαρμάκη, Ζοφώλη και σολανάκη αγωνίστηκαν έπειτα από μία… εμπύρετη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντισταθούν απέναντι στις αντίπαλες τους. Μάλιστα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 12-6, αλλά με το επιμέρους 2-3 στο δ’ οκτάλεπτο κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά, ενόψει και του β’ γύρου.

Τα οκτάλεπτα: 6-3 , 3-2 , 3-1 , 2-3.
ΑΝΟ Γλυφάδας (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 2, Κολιτσοπούλου 1, Λούδη 1, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Αντωνιάδη 1, Γρηγοροπούλου 3, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 1, Κοντονή 2, Κοντογιάννη 2, Γαλιατσάτου, Καρύτσα.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Φαρμάκη 1, Γαβαλά 1, Κολτσίδα 1, Στρατιδάκη 2, Παναγιωτάκη 1, Φραγγελάκη, Σολανάκη 3.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *