26 Απριλίου 2024

Στο ΔΑΚ Γάλλου η πρώτη» της Επισκοπής

Όλα εχουν μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟ Επισκοπής ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
Ο Γιάσμινκο Βέλιτς επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της Επισκοπής μετά από 4 χρόνια με σκοπό να ξανά χτίσει την ομάδα με όραμα και υψηλούς στόχους ώστε να καταφέρει να αναδομηθεί και να αναρριχηθεί στα υψηλά επίπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το πρώτο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας στο ΔΑΚ Γάλλου, όπου ο Βέλιτς και ο άμεσος συνεργάτης του Ράικο Γιάνγιανιν θα καλωσορίσουν παλιού και νέους, αλλά και κάποιους υπό δοκιμή παίκτες.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Facebook στο Instagram και στο YouTube

Κάθε αρχή και δύσκολη και στην Επισκοπή δεν έχουν βιαστεί καθόλου για την στελέχωση του ρόστερ, το οποίο έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς και οι συνεργάτες του έχουν κάνει πολύ προσεγμένες κινήσεις, καταλήγοντας με σοβαρότητα και μεστά στους ποδοσφαιριστές που πραγματικά χρειάζονται στο «χτίσιμο» της νέας Επισκοπής.

Για τον λόγο αυτό, αυτή τη στιγμή η Επισκοπή διαθέτει στο ρόστερ της επίσημα 15 ποδοσφαιριστές, με 8 να έχουν διατηρηθεί από το περυσινό έμψυχο δυναμικό, ενώ μέχρι τώρα η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έχει προχωρήσει στην προσθήκη 7 ποδοσφαιριστών. Οι 8 ανανεώσεις είναι οι: Γκαβρίλοβιτς, Χανιωτάκης, Μανιαδάκης, Νάκας, Λαζαρίδης, Καλογεράκης, Σουμπασάκης, και Χαλκιαδάκης, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί άλλες 7 μεταγραφές, οι Καρβουνιάρης, Μυρθιανός, Κουράκης, Μαλισσόβας, Γκελοσάνι, Φουκαράκης και Λίμα.

Σε αυτούς μπορούμε να προσθέσουμε 3 ακόμη ποδοσφαιριστές με τους οποίους η Επισκοπή έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί. Κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα. Ο λόγος για τον 36χρόνο μέσο-επιθετικό Μπράνισλαβ Νίκιτς, τον 20χρονο δεξί μπακ Βλάσση Ανδρικόπουλο και τον 20χρόνο μέσο-επιθετικό Θεόδωρο Τσιριγώτη. Με τις 3 αυτές προσθήκες, που απομένει το τυπικό σκέλος της απόκτησης τους, αισίως η Επισκοπή φτάνει στον αριθμό 18 στο ρόστερ της.

Επιπλέον στην Δευτεριάτικη πρώτη προπόνηση είναι πολύ πιθανόν να δώσουν το παρόν οι Άγγελος Γκιόκας, Ντέιβιντ Ματαραγκάσι και ίσως και ο Σήφης Σωπασής, οι οποίοι ναι μεν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη από την Επισκοπή, αλλά μέχρι στιγμής παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας. Στην «πρώτη» θα δοκιμαστεί ο αριστερός μπακ-χαφ Επαμεινώνδας Μανιδάκης (Κ20 Παναθηναϊκός μέχρι Γενάρη και μετά Αχαρναϊκό), 2-3 ακόμη περιπτώσεις υπό δοκιμή, αλλά και 4-5 ταλαντούχα παιδιά από την Επισκοπή 2010.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *