28 Απριλίου 2024

Στο ρελαντί πήρε τον βαθμό ο Ερμής Ζωνιανών

Συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων για τον Ερμή Ζωνιανών σήμερα στον Πειραιά, όπου απέσπασε σχετικά εύκολα το «λευκό» 0-0 από τον τοπικό Ατρόμητο.

Μπορεί η Ρεθυμνιώτικη ομάδα να μην επανέλαβε τις εκπληκτικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, αλλά κατόρθωσε για ένα ακόμη παιχνίδι να μείνει αήττητη παραμένοντας στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι ήταν γενικότερα μέτριο ποιοτικά με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λιγοστές και το τελικό 0-0 χαρακτηρίζεται δίκαιο. Ειδικότερα στο α’ ημίχρονο, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί καμία ευκαιρία.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν λίγο καλύτερα, με το σουτ του Θανόπουλου να φεύγει ελάχιστα άουτ στο 53’. Ο Ερμής Ζωνιανάων «απάντησε» χάνοντας ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία, με τον Σκουτέλη να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, να «κόβει» την μπάλα, αλλά το πλασέ του Κατσικοκέρη από το σημείο του πέναλτι να φεύγει αργά και σαδιστικά, ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.. Στο 76’ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά το σουτ του Δανάση, σταμάτησε στο δοκάρι του Καραούτση. Ο Ερμής Ζωνιανών στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε για το γκολ της νίκης, αλλά ο Αθανασόπουλος «είπε» όχι στο σουτ του Σταθόγλου στο 85’ και στο γυριστό του Κατσικοκέρη στο 90’.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Αθανασόπουλος, Κόλιος, Μαρινάκης, Σιγάλας, Φυσαράκης, Στρατής, Μητρόπουλος (67’ Γεωργίου), Σιδηρόπουλος (62’ Μπαλτάκης), Θανόπουλος (55’ Ράπτης), Δανάσης, Γεωργιάδης.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Γιακουμάκης, Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης (46’ Βογιατζής), Τζανής, Στρατήγης (68’ Σκουτέλης), Σταθόγλου, Κατσικοκέρης, Μπέρκης (58’ Δ. Πλουσής), Μπεκατώρος.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *