Συνέχεια της συνεργασίας με Χαρλάυτη στην Επισκοπή

Τη συνέχεια της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Χαρλαύτη κοινοποίησε η ομάδα της Επισκοπής. Ο 38χρονος παραμένει κάτοικος Επισκοπής, κάτι που και ο ίδιος δεν έκρυβε ότι θέλει να συμβεί.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Χαρλαύτη. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που ένα δικό μας παιδί (βρίσκεται στην ομάδα από το 2017 στις τοπικές κατηγορίες τόσο με τον ΑΟ Επισκοπή όσο και με την Επισκοπή 2010 αλλά και με τα τμήματα υποδομών) έχει την φιλοδοξία να εξελίσσεται μαζί με την ανέλιξη της ομάδας μας.
Ο Γιώργος που έχει γεννηθεί στις 4 Απριλίου του 1983 στην Αθήνα, έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Είναι επίσης κάτοχος του διπλώματος UEFA C.
Ο σύλλογός μας του εύχεται κάθε ομαδική και ατομική επιτυχία.»

Γ. Χαλαύτης: “Το κεφάλι κάτω”

Ο Γιώργος Χαρλαύτης λίγο μετά την συμφωνία θέλησε να πει δυο λόγια…:
«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη γιατί, έχουν περάσει ήδη κοντά 4 χρόνια από την πρώτη μας συνεργασία. Δείχνει ότι αυτή η σχέση έχει μεστώσει και πως το σημαντικότερο στοιχείο είναι η εμπιστοσύνη.

Το ποδόσφαιρο πάει και έρχεται αλλά φαίνεται πως η Επισκοπή για μένα είναι ένας μεγάλος σταθμός που με βοήθησε προοδευτικά να εξελιχθώ, να μάθω και να γνωρίσω πολλά πράγματα. Η SL2 είναι πρόκληση για όλους μας όπως και το γεγονός ότι θα έχω την τιμή να βρίσκομαι σε ένα προπονητικό τιμ ανώτερης πια κατηγορίας δίπλα στον κ. Βέλιτς που δύο χρόνια τώρα έχουμε μια καλή συνεργασία.
Ξέροντας πια καλά το σωματείο από που έρχεται και τί πρεσβεύει, χαίρομαι διπλά γιατί προοδεύει και παράλληλα μαζί του θέλω να πιστεύω ότι εξελίσσομαι και ‘γω προπονητικά. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μου.
Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για μια χρονιά που θα έχει πολλή δουλειά και που για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω.
Προέχει η υγεία όλων για να μπορέσουμε να απολαύσουμε αυτό που αγαπάμε όλοι.»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *