Τα σημεία προπώλησης εισιτήριων με Παναθηναϊκός

Στην ανακοίνωση των σημείων προπώλησης των εισιτηρίων για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής 1 Μαρτίου (16.30) με τον Παναθηναϊκό, προχώρησε η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean.
Τα εισιτήρια ξεκίνησαν να διατίθενται στα γραφεία της ΚΑΕ, στο κυλικείο του «Μελίνα Μερκούρη» και στο ταξιδιωτικό γραφείο «Loggia Travel», ενώ με την ανακοίνωση του, το Ρέθυμνο Aegean υπενθυμίζει πως τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αγοράζονται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου.
«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Κυριακή 01/03/2015 και ώρα 4.30μμ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».
Γραφεία ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean (Λεωφ. Κουντουριώτη 129, τηλεφ. 2831036279)
Κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» (κυλικείο)
Loggia Travel Χορτάτζη 1 ( τηλεφ. 2831021043)
Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια του αγώνα βάσει του νόμου είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, αγοράζονται από τα σημεία πώλησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου η διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου.
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean καλεί όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν ένα αγώνα με αθλητές υψηλού επιπέδου, όπου η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει την πορεία των καλών εμφανίσεων απέναντι στον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *