Τα φιλικά του Σαββατοκύριακου…

Έξι συνολικά φιλικά παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σήμερα και αύριο σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, όπου συνολικά 10 ομάδες της Α’ ΕΠΣΡ και η Επισκοπή Κ19 θα τεστάρουν δυνάμεις και πράγματα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Ο κύριος όγκος των παιχνιδιών θα διεξαχθεί σήμερα, όπου είναι προγραμματισμένα τα 5 από τα 6 στο Ρέθυμνο και 1 στο Ηράκλειο. Αρχικά, στις 17.45 στο γήπεδο Αγγελιανών, το τοπικό Αρκάδι θα υποδεχθεί τον Ρεθυμνιακό. Στις 18.00 στο γήπεδο «Γυπαετών» (πρώην «Kido») η Επισκοπή Κ19 θα αντιμετωπίσει τον Τάλως Μελιδονίου, ο Αστέρας Ρεθύμνου θα φιλοξενήσει στην Σοχώρα το Σπήλι και ο Ποσειδώνας θα παίξει με τον Άρη Ρεθύμνου στο γήπεδο Γερανίου. Στις 19.00 σήμερα το απόγευμα στο Λίντο στο Ηράκλειο, ο Ερμής Ζωνιανών θα παίξει με τον ΑΟ Καμινίων. Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου ολοκληρώνεται με το φιλικό παιχνίδι Δόξα Πλατανέ – Λιβάδια στο γήπεδο Μισιρίων στις 18.00 το απόγευμα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου

17.45 Αρκάδι Αγγελιανών – Ρεθυμνιακός (Αγγελιανών).

18.00 Επισκοπή Κ19 – Τάλως Μελιδονίου (γηπ. «Γυπαετών).

18.00 Αστέρας Ρεθύμνου – Σπήλι (Ρεθύμνου).

18.00 Ποσειδώνας Γερανίου – Άρης Ρεθύμνου (Γερανίου).

19.00 ΑΟ Καμινίων – Ερμής  Ζωνιανών (Λίντο).

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

18.00 Δόξα Πλατανέ – Λιβάδια (Μισιρίων).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *