Τζάμπολ στις 12 Οκτωβρίου

Δύο ομάδες προστέθηκαν στο φετινό πρωτάθλημα Ανδρών 2019-20 της ΕΚΑΣΚ (στο σύνολο 14), με το Δειλινό να επιστρέφει, έπειτα από την «περιπέτεια» του στη Γ’ Εθνική (παίρνοντας τη θέση του πρωταθλητή ΑΟΚ Χανίων), ενώ επίσης θα συμμετάσχουν η Ιεράπετρα και η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου. Οι υπόλοιπες 11 ομάδες είναι οι: Εργοτέλης, Ανδρογέας, Κύδων, Πεδιάδα, Ηρόδοτος, Τηγανίτης, ΟΑ Χανίων, Ακρωτήρι, Ακαδημία Ρεθύμνου, Μεσσαρά και Ηράκλειο.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου. Να σημειώσουμε ότι ο πρωταθλητής θα πάρει απευθείας το «εισιτήριο» για τη Γ’ Εθνική, ενώ η διεξαγωγή των πλέι οφ θα είναι διαφορετική. Στη Β’ φάση θα προκριθούν οι 4 πρώτες ομάδες, οι οποίες θα παίξουν χιαστί, με τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας να μην υπολογίζονται στη Β’ φάση. Οι νικητές στα ημιτελικά, αλλά και στον τελικό θα κρίνονται στις 2 νίκες.

Σχετικά με τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, οι ομάδες υποχρεούνται να έχουν στη 12άδα, τουλάχιστον 2 αθλητές κάτω των 20 ετών (γεν. έως 1999), 2 κάτω των 22 ετών (γεν. έως το 1997) και θα πρέπει να υπάρχει στην 5άδα τουλάχιστον ένας από αυτούς στα 3 πρώτα δεκάλεπτα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebookκαι στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *