Το «βιολί» της η Επισκοπή!

Την 10η νίκη της στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου στη Γ’ Εθνική κατάφερε να φτάσει η Επισκοπή επικρατώντας του Πόρο με σκορ 2-0 στο ΔΑΚ Γάλλου.

Σκόρερ της νίκης για τους Ρεθυμνιώτες ο Μ. Καρβουνιάρης που έκανε το 1-0 στο 31’, ενώ το 2-0 ήρθε με το Στο 51’ ο Τσιριγώτης με νέα κεφαλιά έκανε το 2-0 κι όλα τελείωσαν. Με αυτό το 9 φετινό τέρμα του Θ. Τσιριγώτη. από την άλλη πλευρά οι Ηρακλειώτες δεν κατάφεραν να επιλύσουν σε κανένα σημείο του αγώνα την εστία της Επισκοπής.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής (Εδώ)
H Βαθμολογία της Γ’ Εθνικής (Εδώ)

Το ματς:
Στο 26’ ο Τσιριγώτης σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 28’ από το κόψιμο του Φάμπιο που βρέθηκε αριστερά, ο Τσιριγώτης «τσίμπησε» τη μπάλα με το «μιτάκι» ωστόσο βγήκε εκτός τέρματος.

Στο 31’ ο Σουμπασάκης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Καρβουνιάρης καλά πλασαρισμένος στο β’ δοκάρι κέρδισε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

51′ Ο Σουμπασάκης βγήκε από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Τσιριγώτης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Επισκοπής.

Στο 53’ Πολυχρόνης και Νάνι συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να επιχειρεί ένα διαγώνιο σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 55’ μετά από εκδήλωση γρήγορης αντεπίθεσης με τον Πίσπα, η μπάλα από τη σέντρα του πέρασε παράλληλα από το τέρμα, ο Νάνι πήρε την επαναφορά βγάζοντας μια νέα σέντρα, ο Τσιριγώτης πήρε την σκαστή κεφαλιά με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει δύσκολα.

Στο 61’ ο Φουκαράκης έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγο πίσω από το κέντρο, εκείνος προχώρησε, πάσαρε λίγο αριστερά στον Πίσπα που σούταρε δυνατά αλλά και άστοχα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Στο 69’ ο Ποκόνγκ επιχείρησε μία σόλο ενέργεια κατεβαίνοντας το μισό γήπεδο, έφτασε απέναντι από τον Χανιωτάκη όπου σούταρε στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 72’ το σουτ του Σκουλά δεν θα ανησυχήσει τον Χανιωτάκη.

Στο 87’ το κλέψιμο και η προσωπική ενέργεια του Πολυχρόνη κατέληξε σ’ ένα σουτ το οποίο απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Στο 91’ ο Ζαφειράκης βρέθηκε από δεξιά και σούταρε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 3-0.


ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Χανιωτάκης, Πολυχρόνης, Λίμα, Μπρίτο, Καρβουνιάρης, Φουκαράκης (70’ Ανδρικόπουλος), Νάνι (80’ Ζαφειράκης), Σουμπασάκης, Φάμπιο (79’ Ξεπαπαδάκης), Πίσπας (80’ Γκιόκας), Τσιριγώτης.
ΠΟΡΟΣ (Σουτζής): Παπαδόπουλος, Κουρουμά, Πολυχρονάκης (55’ Καρβελάς), Σηφάκης, Τριανταφυλλίδης, Σένκα, Ποκόνγκ, Μαγάκης (79’ Πρινιανάκης), Μεταξάκης (67’ Μεμοτσέλα), Μαυροειδής, Σκουλάς.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *