26 Απριλίου 2024

Το Ρέθυμνο BC αισθάνεται περηφάνεια για τον Σ. Γκιουλέα

Ανακοίνωση:
«To Ρέθυμνο BC συγχαίρει τον Σωτήρη Γκιουλέα για τη συμμετοχή στους Rising Stars και τη νέα κλήση του στο κλιμάκιο της ΕΟΚ.
Ο φέρελπις Ρεθυμνιώτης μπασκετμπολίστας της ομάδας μας, Σωτήρης Γκιουλέας, συνεχίζει να εξελίσσεται και να συλλέγει πολύτιμες εμπειρίες, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του ανάμεσα στους κορυφαίους της ηλικίας του.
Ο 17χρονος (γεν. 2005) παίκτης μας, ύψους 2.08μ., συμμετείχε με επιτυχία στο Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική και το δεύτερο μεγάλο τουρνουά του. Συγκεκριμένα, έλαβε μέρος στην ομάδα Rising Stars South, η οποία αγωνίστηκε στον Άγιο Δημήτριο απέναντι σε Προμηθέα (95-94) και Κρόνο Αγ. Δημ. (97-68). Μάλιστα, σημείωσε 13 πόντους, έχοντας 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα μπλοκ στις δύο αναμετρήσεις συνολικά.
 Οι διακρίσεις του, όμως, δεν σταματούν εδώ, μιας και κλήθηκε εκ νέου στο κλιμάκιο της ΕΟΚ, όπου θα συμμετάσχει στις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 18.00 – 20.00. Το Ρέθυμνο BC αισθάνεται περηφάνεια για τον νεαρό μπασκετμπολίστα, Σωτήρη Γκιουλέα, ο οποίος αποδεικνύει πως με σκληρή δουλειά και θέληση μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *