26 Απριλίου 2024

Τρία μετάλλια η σχολή Παγκράτιου «Πολυδάμας»

Στις 18 και 19 Απριλίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στο Ολυμπιακό κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια, με συμμετοχή που ξεπέρασε τα 50 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα και με 350 αθλητές και αθλήτριες από 14 ετών και άνω. Ο αθλητικός σύλλογος μαχητικών τεχνών Πολυδάμας που εδρεύει στο Σπήλι Αγίου Βασιλείου, πριν καλά-καλά, κλείσει δύο χρόνια από την λειτουργία του, κατάφερε στην πρώτη συμμετοχή του σε αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου να ανεβάσει έξι αθλητές και να κατακτήσει 3 μετάλλια, ένα χρυσό και δύο χάλκινα. Η Χρύσα Ευστρατίου στις νεανίδες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αν και αγωνίστηκε σε μεγάλη κατηγορία, λαμβάνοντας την μοριοδότηση για την ένταξή της σε ΤΕΦΑΑ, ΑΕΙ-ΤΕΙ. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Γιώργος Ρουκούδης στους παίδες και ο Μανόλης Σπυρλιδάκης στους άνδρες, μέλη πλέον όλοι της εθνικής μας ομάδας Παγκράτιου. Γιάννης Παπαδάκης και Ζαχαρίας Βασιλάκης στους έφηβους και Στράτος Καβαδάκης στους άνδρες, αν και έπαιξαν πάρα πολύ καλά δεν κατάφεραν τελικά να ανεβούν στο βάθρο.
Ο προπονητής του συλλόγου Νεκτάριος Κόνδυλας όπως μας είπε έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τους αθλητές του καθώς οι περισσότεροι ασχολούνται περίπου ένα χρόνο συστηματικά με το Παγκράτιο και παρ’ όλα αυτά κατέκτησαν το βάθρο και πλασαρίστηκαν εντός 6άδας σε κατηγορίες με μεγάλη συμμετοχή.
Το ΔΣ του συλλόγου δίνει συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τόσο για τις επιτυχίες τους και τις συμμετοχές τους, όσο και για το ήθος τους και θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή του ΑΣΜΤ Πολυδάμα, Νεκτάριο Κόνδυλα για την δουλειά του στον σύλλογο και την αγάπη του στους αθλητές, καθώς επίσης και την εταιρεία ΑΝΕΚ LINES για την χορηγία της στα ναύλα της αποστολής που ταξίδεψε με τα πλοία της.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *