Φιλικό στα Χανιά για την Ακαδημία του ΑΟ Άρη

Στα Χανιά βρέθηκε το περασμένο Σάββατο τμήμα της Ακαδημίας του ΑΟ Άρη Ρεθύμνου, δίνοντας φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Μινώταυρου. Πιο συγκεκριμένα το τμήμα Κ12 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2008-2009) της Ακαδημίας του ΑΟ Άρης αναμετρήθηκε σε φιλικό παιχνίδι με τον Μινώταυρο στο γήπεδο των Μουρνιών στα Χανιά, το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Οι ακαδημίες του ΑΟ Άρης Ρεθύμνου σε μια ακόμα πρόκληση για φέτος έδειξαν ότι διαθέτουν ταλέντο και όλα αυτά τα στοιχεία που κάνει τους προπονητές και τους παράγοντες του σωματείου να πιστεύουν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Την αποστολή του ΑΟ Άρης Ρεθύμνου συνόδεψε ο Προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Ναπολέων Σκουλούδης ενώ τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν: Δημήτριος Ασμαριάν, Εράντι Γιόκα, Αντώνιος Γιουμπάκης, Μάρκος Γκίνη, Γεώργιος Ε. Δαφέρμος, Κρίστι Κότσι, Γεώργιος Σαββίδης, Διονύσης Τέντα, Χρήστος Ξεζωνάκης, και Στέφανος Τζεκάκης (Γεννηθέντες 2008), Βασίλειος Βροντάκης, Δημήτριος Λαγκουβάρδος και Μάριο Κιάτο (Γεννηθέντες 2009).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *