Αντωνιάδης: «Νιώθω μεγάλη συγκίνηση που αφήνω αυτή την ξεχωριστή και αγαπημένη ομάδα»

Μετά από 4 χρόνια συνύπαρξης οι δρόμοι της γυναικείας ομάδας του ΑΟΝ Αστέρα και του Παναγιώτη Αντωνιάδη χωρίζουν, έπειτα από γραπτή επιστολή που γνωστοποίησε ο έμπειρος τεχνικός.

Αυτά τα 4 χρόνια με τον Παναγιώτη Αντωνιάδη στο τιμόνι της η γυναικεία ομάδα του ΑΟΝ Αστέρα κέρδισε ένα τίτλο στην Γ’ Εθνική και την περυσινή χρονιά τερμάτισε στην 2η θέση του 4ου  ομίλου της Β’ κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών. Πλέον στον ΑΟΝ Αστέρα βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Αντωνιάδη στις γυναίκες, με τον τελευταίο να συνεχίζει το έργο του στην Ακαδημία ποδοσφαίρου αγοριών της ομάδας.

Μέσα από γραπτή δήλωση του Παναγιώτη Αντωνιάδη. «Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα, το ότι πρόσφερα επί τέσσερα συναπτά έτη τις υπηρεσίες μου, από την θέση του προπονητή, στην ομάδα γυναικών του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου.
Τα τέσσερα αυτά χρόνια πέρασαν πολύ γρήγορα, γιατί ήταν γεμάτα συγκινήσεις, επιτυχίες, λύπες, μα πάνω απ’ όλα χαρές και καλές αναμνήσεις. Γι’ αυτό σήμερα, νιώθω μεγάλη συγκίνηση που αφήνω αυτή την ξεχωριστή και αγαπημένη ομάδα.
Εύχομαι, στις αθλήτριες του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου, να έχουν πάντα υγεία και δύναμη, να πετύχουν τους στόχους τους, να είναι υπερήφανες για αυτό που κάνουν και το κυριότερο να προσφέρουν όραμα και ελπίδα σε κάθε κορίτσι που θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Θέλω από καρδιάς να ευχηθώ στους υπεύθυνους του τμήματος γυναικών του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου, καλή δύναμη και να πετύχουν τους στόχους τους.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον έντυπο/ηλεκτρονικό τύπο του Ρεθύμνου και τον φίλαθλο κόσμο για την εκτίμηση, αγάπη και στήριξη που διαχρονικά επιδεικνύουν στο πρόσωπό μου.
Σας ευχαριστώ όλες και όλους σας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *