Όλα για όλα τα παιζει ο ΝΟΡ

Το κρισιμότερο τριήμερο της φετινής χρονιάς ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου. Ο Ρεθυμνιώτικος σύλλογος θα παίξει τα ρέστα του… στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας όπου αυτό το τριήμερο διεξάγεται ο β’ γύρος της Β’ φάσης της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο Γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη ξεκινάει με μειονέκτημα τις δύο ήττες που γνώρισε πριν από 15 ημέρες στον Α’ γύρο και καλείται τώρα να κάνει την υπέρβαση για να υπερασπιστεί τον τίτλο της 3ης ομάδας της Ελλάδας, που κατέκτησε στο περσινό πρωτάθλημα. Το σημερινό παιχνίδι στις 21.00 το βράδυ με την Γλυφάδα… είναι όλα τα λεφτά για το ΝΟ Ρεθύμνου, αφού θέλει μόνο νίκη για να πιάσει τους Αθηναίους στην 2η θέση της βαθμολογίας. Στη συνέχεια ακολουθούν τα παιχνίδια με Εθνικό και ΝΕ Πατρών, αύριο και την Κυριακή. Από αυτές τις αναμετρήσεις θα κριθούν τα δύο εισιτήρια που θα δώσουν την πρόκριση στα πλέι οφ της φετινής Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο Γυναικών. Στην Γ’ Φάση του πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει, η 1η ομάδα της κατάταξης, θα συνεχίσει στον πρώτο Όμιλο που θα δημιουργηθεί και οδηγεί στα πλέι οφ, με 1 βαθμό και η 2η με 0 βαθμούς. Στον ίδιο Όμιλο, ο Ολυμπιακός (2 Νίκες στη Β’ Φάση επί του ΝΟΒ) θα έχει 6β. και ο ΝΟ Βουλιαγμένης 3β.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΝΟΡ
Η κρισιμότητα των συγκεκριμένων αναμετρήσεων, γίνεται αντιληπτή και μόνο από το γεγονός πως ο ΝΟ Ρεθύμνου ταξίδεψε από χθες για την Πάτρα και μάλιστα χθες έκανε προπόνηση στο κολυμβητήριο των αγώνων «Αντώνης Πεπανός». Στις τάξεις της Ρεθυμνιώτικης ομάδας έχουν πάρει πατριωτικά… την συγκεκριμένη σειρά αγώνων και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να πάρουν αυτό που πραγματικά δικαιούνται και αξίζουν.

Το ευχάριστο για τον Κώστα Φιτσανάκη είναι πως έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεση του, χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα. Η αποστολή του ΝΟΡ αποτελείται από τις 13 παίκτριες που χρησιμοποιήθηκαν και στους αγώνες του Α’ γύρου της Β’ φάσης, οι οποίες είναι οι: Μαυρέλλου, Σολανάκη, Έλενα Φαρμάκη, Μαρία Φαρμάκη, Ηρώ Καριπίδου, Μελίνα Καριπίδου, Μυριοκεφαλιτάκη, Παλληκαράκη, Πατσαχάκη, Καζάνα, Λιμπιτάκη, Κυριακάκη, Σαφέτη.

ΦΙΤΣΑΝΑΚΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΟΙ 3 ΝΙΚΕΣ, ΜΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η αποφασιστικότητα ξεχειλίζει στις τάξεις του ΝΟ Ρεθύμνου, κάτι που αποτυπώνεται και από τα λεγόμενα του Κώστα Φιτσανάκη, ο οποίος έχει θέσει ως στόχο τις 3 νίκες, δίνοντας φυσικά μεγαλύτερη έμφαση στο σημερινό παιχνίδι με την Γλυφάδα, όπου κρίνονται πολλά. «Ο στόχος μας είναι να κάνουμε 3 νίκες. Δίχως αμφιβολία το πιο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Γλυφάδα που εκεί θα κριθούν πάρα πολλά. Η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη σε σύγκριση με τον προηγούμενο γύρο. Τα κορίτσια ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί ήρθαν μέχρι εδώ. Θα προσπαθήσουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας και αν γίνει αυτό θα πάρουμε και την πρόκριση», δήλωσε με νόημα στην «Κ.Ε.» ο Κώστας Φιτσανάκης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Β’ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ
(Κολυμβητήριο Αντ. Πεπανός Πάτρας)
Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου
1η αγωνιστική
20.00 Εθνικός – ΝΕ Πατρών (Αχλαδιώτης, Κ. Κυράνης).
21.00 Γλυφάδα – ΝΟ Ρεθύμνου (Μοίραλης, Κουρέτας).
Σάββατο 11 Φεβρουαρίου
2η αγωνιστική
19.00 Εθνικός – ΝΟ Ρεθύμνου (Μοίραλης, Κ. Κυράνης ).
20.00 Γλυφάδα – ΝΕ Πατρών (Αχλαδιώτης, Κ. Κυράνης)
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου
3η αγωνιστική
11.00 Γλυφάδα – Εθνικός (Μοίραλης, Κουρέτας).
12.00 ΝΕ Πατρών – ΝΟ Ρεθύμνου (Αχλαδιώτης, Κ. Κυράνης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
1. Εθνικός 9
2. Γλυφάδα 6
3. ΝΟ Ρεθύμνου 3
4. ΝΕ Πατρών 0

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *