Όμορφη η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΔΠΡ (photos)

Μέσα σε μια όμορφη και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον χώρο UpΆνω στον Πλατανέ και η βραδιά ήταν εξαιρετική και ήταν αφιερωμένη στα παιδιά και στις συζύγους των διαιτητών, ως μία κίνηση επιβράβευσης για την ανοχή τους… Επίσημος προσκεκλημένων των οικοδεσποτών ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας Ηλίας Καραμάνης, ο οποίος και βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του ΣΔΠΡ Αρχοντή Βαμβακίδη. Παρών στην εκδήλωση και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, αλλά και ο υπεύθυνος του τμήματος αθλητισμού του δήμου Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Γιώργος Δασκαλομαρκάκης και μέλη της Ένωσης. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΔΠ Χανίων Παναγιώτης Γιαννακάκης και το μέλος του ΣΔΠ Λασιθίου Θωμάς Λιάγκος. Οι διοργανωτές είχαν προβλέψει να βραβευτεί και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, για την στήριξη του στην Ρεθυμνιώτικη διαιτησία, αλλά απουσίασε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Στην διαδικασία της εκδήλωσης ο ΣΔΠΡ εκτός του κ. Καραμάνη, βράβευσε τον Γιάννη Γενεράλη, ο οποίος στηρίζει ηθικά και υλικά τον Σύνδεσμο, αλλά και δύο δικά του μέλη. Βραβεύτηκε ο επί σειρά ετών Ρεθυμνιώτης διαιττητής Super League Μιχάλης Βοσκάκης για την προσφορά του στην ελληνική διαιτησία και ο Γιώργος Βυζιργιανάκης για την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Επιπλέον, δια χειρός του προέδρου της ΟΔΠΕ Ηλία Καραμάνη και του εξεταστή τους, προέδρου του ΣΔΠΧ Παναγιώτη Γιαννακάκη, παρέλαβαν τα διπλώματα τους οι επιτυχόντες Νέοι Διαιτητές από την τελευταία σχολή. Στην εκδήλωση της περασμένης Παρασκευής παραβρέθηκαν οι, Γεώργιος Βασίλογλου, Γεώργιος Βλαχάκης, Κωνσταντίνος Κανδυλάκης, Ροδάνθη Μανασάκη, Δημήτριος Νέτος και Γιώργος Πατελάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *