1 Ναι, 1 ίσως και 1 όχι από τους Ρεθυμνιώτες, αύριο ξεκαθαρίζουν όλα!

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε ο ΑΟ Δαμάστας συμμετείχαν 14 ομάδες του Κρητικού Ομίλου (απουσίαζαν οι Αλμυρός και Πόρος), καταθέτοντας για μια ακόμα φορά τις απόψεις τους, αλλά και πως θα πορευτούν στην κατάσταση που βιώνουν. Εκ μέρους των Ρεθυμνιώτικων ομάδων συμμετείχαν οι πρόεδροι των τριών εκπροσώπων του Ρεθύμνου, ο Κώστας Παπαδάκης του Ρεθυμνιακού, ο Νίκος Παπαδάκης του Αντωνίου του Αστέρα Ρεθύμνου και ο Μανώλης Βαρούχας του Άρη Ρεθύμνου.

Από την τηλεδιάσκεψη της προηγούμενης εβδομάδας, γνωρίζαμε ότι Πόρος και Αλμυρός θα συμμετέχουν κανονικά στο πρωτάθλημα. Στις 2 αυτές ομάδες προστέθηκαν και οι Ρεθυμνιακός, Ηρόδοτος που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή.

Υπέρ της δήλωσης συμμετοχής τάχθηκαν και οι  ΠΟΑ, Πλατανιάς, ΑΟΑΝ, Άρης Σούδας και ΣΥΝΚΑ. Από εκεί και πέρα, οι Αστέρας Ρεθύμνου, Παλαιόχωρα, Δαμάστα και Αναγέννηση Ιεράπετρας δεν έχουν αποφασίσει ακόμη την απόφαση που θα πάρουν, ενώ ο Πρόεδρος του Γιούχτα δήλωσε για μια ακόμα φορά ότι δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, κάτι που φαίνεται ότι θα ακολουθούσουν και οι Άρη Ρεθύμνου και ΑΕ Νεάπολης.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν αύριο Τετάρτη 3/3, όπου οι ομάδες καλούνται να πάρουν την τελική τους απόφαση για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, με τις πληροφορίες μέχρι στιγμής να θέλουν τις 62 από τις 137 ομάδες όλων των ομίλων να έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Ιδιαίτερα κρίσιμη ημέρα είναι και η Παρασκευή (5/3) όπου στις 14.00 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ώστε να πάρει την τελική απόφαση για την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων που έχει κατατεθεί από την προηγούμενη Πέμπτη (25/02).

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *