Όλα τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής!

Επιστροφή στην δράση για την Γ’ Εθνική κατηγορία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν ήταν όπως την είχαμε αφήσει τον περασμένο Νοέμβριο.

Δυο ομάδες λιγότερες, Άρης Ρεθύμνου  και Παλαιόχωρα δεν συνεχίζουν στο πρωτάθλημα, αρά κάθε αγωνιστική και 2 ομάδες δεν θα αγωνίζονται. Αρκετές αλλαγές στα ροστερ των ομάδων, αλλά και αρκετές οι απουσίες από ποδοσφαιριστές που δεν συμμετέχουν για τους δικού του λόγους ο κάθε ένας.

Αυτή ήταν η 5η αγωνιστική στο 10ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και το Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι στην Σοχώρα το πήρε με 1-0 ο Ρεθυμνιακός. Η πρωτοπόρος ομάδα του ΣΥΝΚΑ αν και ηττήθηκε για πρώτη φορά να παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Την ήττα αυτή εκμεταλλεύτηκαν Ηρόδοτος και Αγ. Νικόλαος που με τα τριποντά που πήραν μείωσαν στους 2 βαθμούς από την κορυφή. Μαζί τους και ΠΟΑ που αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Άρης Σούδας στο Ατσαλένιο. Ισόπαλο ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι στην Νεάπολη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αλμυρό.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram , κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Όλα τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Ρεθυμνιακός – ΑΟΝ Αστέρας 1 – 0
(18’ Δελήμπασης)

Γιούχτας –  ΣΥΝΚΑ 2 – 0  
(45+, 52′ πεν. Κατσικοκέρης πεν.)

Ηρόδοτος – Πλατανιάς  3 – 0
(19’, 25 Κοιλιάρας, 77’ Ποτουρίδης)

ΠΟΑ – Άρης Σούδας 2 – 2
(15′, 27′ Καϊμακαμούδης / 74′ Σελάμης, 88′ Μαναρώλης)

Νεάπολη – Αλμυρός 0 – 0

Πόρος – Άγιος Νικόλαος 0 – 2
(29’ Μαρκάκης, Παπαδόπουλος)

Δαμάστα – Παλαιόχωρας   3 – 0 α.α. 

Αναγέννηση Ιεράπετρας – Άρης Ρεθύμνου  3 – 0 α.α.

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *