12η Παγκρήτια γιορτή «10 με τόνο»

Για 12η χρονιά και μετά από δύο χρόνια διακοπής λόγω του κορονοϊού, διεξήχθη η γιορτή της Ζ’ Ένωσης Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης «10 ΜΕ ΤΟΝΟ» για ηλικίες κάτω των 10 ετών (πορτοκαλί και κόκκινου γηπέδου) που συνδιοργανώθηκε με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.
Οι αγώνες έγιναν το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ και συμμετείχαν συνολικά 58 παιδιά από όλη την Κρήτη. 19 εκ των αθλητών ήταν από τον ΟΑ Ρεθύμνου.
Τα παιδιά αγωνίστηκαν, έπαιξαν και διασκέδασαν σύμφωνα με τα πρότυπα του προγράμματος «Tennis 10’s» της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF). Σημασία είχε η προσπάθεια και όχι το αποτέλεσμα.
Η εορταστική εκδήλωση που σηματοδοτεί το κλείσιμο μίας αγωνιστικής σεζόν ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου με τις κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών του πορτοκαλί γηπέδου ενώ το απόγευμα έγινε η κατηγορία του κόκκινου γηπέδου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων κάθε κατηγορίας έγιναν παιχνίδια και απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες. Όλα τα παιδιά πήραν τα ίδια βραβεία χωρίς να ξεχωρίζουν οι νικητές και ηττημένοι καθώς το πρόγραμμα επιβραβεύει την προσπάθεια και τη συμμετοχή.
«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, ευχαριστεί τους διοργανωτές, το Δ.Σ. της Ζ΄ Ένωσης, το ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την χορηγία του, το “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” Ο.Α.Α. για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και οργάνωση της γιορτής. Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς, τους προπονητές και φυσικά τα παιδιά του ομίλου μας, για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *