23 Απριλίου 2024

12 Ρεθυμνιωτάκια στα κλιμάκια Στίβου

Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιακών βρίσκονται στο προσκήνιο και αποτελούν την βασική προτεραιότητα της Ομοσπονδίας. Τα κλιμάκια αθλητών και αθλητριών ανά ΕΑΣ θα αποτελέσουν τη νέα δεξαμενή στην οποία θα στρέψει την προσοχή του ο ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να υπάρξει παρακολούθηση της αγωνιστικής εξέλιξης των νεαρών αθλητών και αθλητριών, από τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό.

Από τα σωματεία του Ρέθυμνου κλήθηκαν συνολικά 12 αθλητές και αθλήτριες. Πιο συγκεκριμένα από τον ΓΑΣ Περάματος θα συμμετέχουν Φακιδάρη Μαρία, Παπακωνσταντής Γιώργος, Λαδιανού Αλεξάνδρα, Δράγασης Μανώλης, Ζουρίδης Ανδρέας και Βαρδιάμπαση Γεωργία, με προπονητη τον Ασλανίδη Παναγιώτη. Ενώ από τον ΟΚΑ Αρκάδι θα συμετεχουν οι, Φετοκάκης Αριστείδης, Χλιαουτάκη Χαρά, Κλαψινού Μαρία, Βραβορίτη Αλεξάνδρα, Συριανόγλου Γαβριήλ και Χατζημαρκάκης Μιχάλης με προπονητη τον Βιζιριανάκη Γιώργο.

Η συνεργασία σωματειακών προπονητών, τεχνικών συμβούλων, αλλά και των τεχνικών ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ θα αποτελέσει τον οδηγό της ανάπτυξης αθλητών και αθλητριών σε όλη την περιφέρεια. Στόχος της Ομοσπονδίας δεν είναι μόνο να μην χαθεί κανένας εξελίξιμος αθλητής και αθλήτρια, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία να υπάρξει βελτίωση και των σωματειακών τεχνικών.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Αναλυτικά:

ΟΚΑ Αρκάδι
Χλιαουτάκη Χαρά 400μ.
Κλαψινού Μαρία 400μ.
Βραβορίτη Αλεξάνδρα 2000μ. Φ.Ε.
Φετοκάκης Αριστείδης 400μ.
Συριανόγλου Γαβριήλ 1200μ.
Χατζημαρκάκης Μιχάλης 1200μ.

ΓΑΣ Περάματος
Λαδιανού Αλεξάνδρα 200 εμπ.
Φακιδάρη Μαρία Σύνθετα
Βαρδιάμπαση Γεωργία Μήκος
Παπακωνσταντής Γιώργος Ακοντισμός
Δράγασης Μανώλης  ύψος
Ζουρίδης Ανδρέας Σφαιροβολία

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *