Νέα προσθήκη στις ακαδημίες του Ρεθυμνιακού

Ανακοίνωση:
«Ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. και οι Ακαδημίες του είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν και ταυτόχρονα να καλωσορίσουν στην οικογένεια του έναν ακόμα προπονητή ακαδημιών και συγκεκριμένα τον Κο Αντώνη Μπαλασά. Ο Κος Μπαλασάς έχει γεννηθεί και καταγωγή την Θεσσαλονίκη. Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Προπονητής Ποδοσφαίρου. Από μικρός αγωνίστηκε στην ομάδα της Αναγέννησης Επανομής και αργότερα στην ομάδα του Α.Ο Μεσημερίου Θεσσαλονίκης όπου αγωνιζόταν στις

κατηγορίες Α’ και Α1’ Πρωταθλημάτων Θεσσαλονίκης. Ως προπονητής Ακαδημιών έχει εργαστεί για 4 χρόνια (2008-2012) στις Ακαδημίες της Αναγέννησης Επανομής, για μια σεζόν(2014-2015) στην Ακαδημία του Ποσειδώνα Μηχανιώνα(Θεσσαλονίκης) και για 3 ποδοσφαιρικές σεζόν(2016-2019) στην Ακαδημία Άρη Χολαργού(Αθήνας). Το σωματείο του Ρεθυμνιακού Α.Ο και οι Ακαδημίες του καλωσορίζουν τον Αντώνη και του εύχονται να είναι υγιείς και να έχει κάθε επιτυχία στο έργο του.»

Δήλωση Κου Αντώνη Μπαλασά : «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας μου με τις ακαδημίες του Ρεθυμνιακού Α.Ο. Τα στελέχη της ακαδημίας έχουν βαθιά γνώση του ποδοσφαίρου και κάθε μέρα καταβάλουν τα μέγιστα ώστε να διδάξουν ποδόσφαιρο και το κυριότερο να διαπαιδαγωγήσουν τα παιδιά ανεξαρτήτου επιπέδου. Οι παραπάνω αυτοί λόγοι με κάνουν ευτυχισμένο που θα εργαστώ στην εν λόγο ακαδημία. Καλή σεζόν με υγεία σε όλους».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *