3η θέση για Ηλιάκη & Μαυρομάτη στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ε3

Το Σαββατοκύριακο 16 – 17 Νοεμβρίου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ε3 (Ζ’ Ένωση), στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο ΟΑΑ. Η συγκεκριμένη διοργάνωση αφορούσε τις κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια 12 και 16 ετών και το Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα με τους αγώνες της κατηγορίας Αγόρια-Κορίτσια 14.


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου συμμετείχε με τους εξής αθλητές:
Σπυριδάκης Γιάννης, Παρασύρης Σοφοκλής, Μαυρομάτης Μιχάλης και Ηλιάκη Αθηνά για τα Αγόρια-Κορίτσια 12, Σπυρόπουλος Νίκος, Νίνος Νίκος και Κατημερτζόγλου για τα Α-16. Να σημειωθεί ότι Νίνος και Κατημερτζόγλου έπαιξαν σε ανώτερη ηλικιακά κατηγορία, καθώς ανήκουν στην αμέσως προηγούμενη (Α-14).
Η Ηλιάκη Αθηνά και ο Μαυρομάτης Μιχάλης για ακόμη μία φορά σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις, κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία τους. Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάκη κέρδισε στους 32 την Μαχλή Μαργαρίτα (Ηράκλειο ΟΑΑ), στους 16 την Δότσου Νεφέλη (ΟΑ Σούδας) φτάνοντας στους 8, όπου νίκησε την Λαγουβάρδου Ευαγγελία (ΟΑ Σούδας). Στα προημιτελικά, ηττήθηκε από την Λαμπράκη Ευαγγελία – Ελένη (Ηράκλειο ΟΑΑ), η οποία ήταν Νο1 του ταμπλό και νικήτρια της διοργάνωσης, κατακτώντας παράλληλα την 3η θέση για τα Κ-12.
Παρόμοιες επιδόσεις είχε και ο Μαυρομάτης, που επίσης πήρε την 3η θέση. Πιο αναλυτικά, στον γύρο των 32 κέρδισε τον Αρετάκη Γιώργο (ΑΑ Χανίων), ενώ στους 16 , τον Βεγόπουλο Στέφανο (Φιλία ΤΚ). Έτσι έφτασε στους 8, όπου ήρθε αντιμέτωπος με τον Ματζοράκη Αρτέμιο (ΟΑ Σούδας), τον οποίο και νίκησε, χάνοντας στη συνέχεια, στον ημιτελικό από τον Τσατσάκη Έκτορα (Ηράκλειο ΟΑΑ) που ήταν και νικητής της διοργάνωσης.
Στην ίδια κατηγορία, ο Παρασύρης Σοφοκλής κέρδισε στους 32 τον Καμαράτο Κων/νο (ΑΟ Λατώ Αγ. Νικολάου) και λίγο αργότερα, ηττήθηκε στους 16 από τον Ματζοράκη Αρτέμιο (ΟΑ Σούδας). Ο Σπυριδάκης Γιάννης ηττήθηκε στον γύρο των 32 από τον Ζαβουργιανό Αθανάσιο (Ηράκλειο ΟΑΑ), ενώ Σπυρόπουλος Γιάννης, έχασε στους 64 από τον Γιαννακάκη Γιώργο (Ηράκλειο ΟΑΑ).
Στη κατηγορία Α-16, Νίνος και Κατημερτζόγλου, είχαν ικανοποιητικές εμφανίσεις, καθώς έφτασαν μέχρι τους 16, παρόλο που ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίνος κέρδισε τον Τζωρμπατζάκη Γιώργο (ΟΑ Χερσονήσου) και έχασε από τον Ζερβό Στυλιανό (ΟΑ Σούδας) ενώ ο Κατημερτζόγλου ηττήθηκε από τον Κοκκινάκη Γιώργο (ΟΑ Σούδας), αφού πρώτα νίκησε στους 32 τον Συμινελάκη Ιωάννη (Νέοι ΑΟ Αγ. Νικοάλου). Ο Σπυρόπουλος Νίκος ηττήθηκε στους 32 από τον Βελεντάκη Ιωάννη (Ηράκλειο ΟΑΑ).

«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθειά και τη συμμετοχή στα Πρωταθλήματα που διεξάγονται. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια βέβαια θα πρέπει να δοθούν στην Ηλιάκη Αθηνά και τον Μαυρομάτη Μιχάλη, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και καταφέρνουν να πάρουν μετάλλιο στην κατηγορία τους. Τέλος, ευχαριστούμε γονείς και προπονητές για την καθημερινή στήριξη που παρέχουν στους αθλητές μας.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *