23 Φεβρουαρίου 2024

3 Ρεθυμνιώτες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 24 Οκτωβρίου στο Λουτράκι έχει ξεκινήσει. Η μεγαλύτερη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης για το 2021, όσον αφορά τις συμμετοχές, θα γίνει στην Ελλάδα, καθώς θα αγωνιστούν 600 αθλητές από 50 χώρες.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και η UWW έχει δώσει μεγάλο βάρος στην Ελλάδα, καθώς είναι η τρίτη μεγάλη διεθνή διοργάνωση που γίνεται φέτος στη χώρα μας. Είχαν ακολουθήσει το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο.

Έντονο είναι και το ελληνικό ενδιαφέρον αφού θα πάρουν μέρος συνολικά θα αγωνιστούν 20 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες, ανάμεσα τους και οι Ρεθυμνιώτες Μανώλης Καραβάνος, Κώστας Γεωργακάκης, Φίλιππος Μαρκάκης που θα συμμετέχουν στην ελευθέρα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Στην Ελληνορωμαϊκή θα παλέψουν οι: Βασίλης Μπούκης, Νίκος Χριστόπουλος, Νίκος Τσιακαρας, Βασίλης Μπατάλας, Ηλίας Μπούκης, Κώστας Βουρδάνος, Γιάννης Βαλασάκης, Αλέξανδρος Μαναφας, Αλλάχ Γκολιπούρ, Βασίλης Σπανουδάκης και Βαγγέλης Ζαμπράκας.

Στην ελευθέρα θα αγωνιστούν οι: Αποστόλης Στάμος,  Ευθύμης Τσερεπας, Δημήτρης Κουρέντζης, Σπύρος Κουρσάρης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανώλης Καραβάνος, Κώστας Γεωργακάκης, Φίλιππος Μαρκάκης και Εμζάριος Μπετινίδης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *