23 Φεβρουαρίου 2024

«Back to back» από τον Εθνικό στο πρωτάθλημα Παλαιμάχων (photos)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 9ο Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 που διοργάνωσε για ακόμα άλλη μια χρονιά το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου. Την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 στο γήπεδο Μισιρίων διεξήχθησαν οι τελικοί του Πρωταθλήματος Παλαιμάχων μετά από συνολικής διάρκειας τριών μηνών(έναρξη 5-3-18) αγώνων και δράσεων.  Το 9ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 κατά ομολογία των περισσοτέρων συμμετεχόντων αθλητών και εμπλεκομένων(διαιτητών, γιατρών κ,α) ήταν ίσως το καλύτερο των προηγουμένων με τα λιγότερα προβλήματα και παραλήψεις. Οι 180 και πλέον συμμετέχοντες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και μη για 3 μήνες,  συνήθως κάθε Δευτέρα Βράδυ(εκτός αργιών) έπαιξαν, έτρεξαν, αθλήθηκαν και πάνω από όλα διασκέδασαν μέσω του λαοφιλέστερου αθλήματος ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Στους τελικούς της Δευτέρας είχαμε την νίκη των «ΡΟΚΑΜΠΙΛΑΔΩΝ» στον μικρό τελικό με σκορ 2-1 επί του «PLATANOS TOURS» ενώ στον μεγάλο τελικό ο «ΕΘΝΙΚΟΣ» επικράτησε εύκολα της ομάδας του «ΤΕΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ/ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ» με το ευρύ σκορ 9-2.

Οι ομάδες στους τελικούς συμμετείχαν με τους παρακάτω παλαίμαχους ποδοσφαιριστές:

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΡΟΚΑΜΠΙΛΑΔΕΣ- PLATANOS TOURS 2-1
ΡΟΚΑΜΠΙΛΑΔΕΣ:   Δατσέρης Ν., Αντωνάκης Κ., Βουρβαχάκης Ι., Μάκρας Κ., Καλογεράκης Λ., Τσίχλης Γ., Πολιουδάκης Η., Μαμαλάκης Ε., Χατζηδάκης Μ., Μακρυδάκης Κ.
PLATANOS TOURS: Τζανιδάκης Γ., Βουγιουκαλάκης Μ., Βουγιουκαλάκης Ε., Κλάδος Π., Ανυφαντάκης Ν., Κουγιεντάκης Ε., Καραμιχάλης Ι., Ζουμπεράκης Ν.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ- Τ.Ε.Ε. ΡΕΘ/ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 9-2
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραδάκης Α., Πατράκης Γ., Κακλαμάνος Ε., Δραμηλαράκης Μ., Κοζανίδης Σ., Ξενάκης Ι., Τριποδιανός Α., Αλεξάκης Γ., Κλάδος Δ., Τζαγκαράκης Λ., Δασκαλάκης Ν.
Τ.Ε.Ε. ΡΕΘ/ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Αγγελάκης Κ., Αρχοντάκης Ζ., Κουκουβάγιας Γ.,  Κανακάκης Α., Πετρογιαννάκης Ν., Δρουδάκης Μ.Γ., Μαθιουδάκης Σ., Ροδινός Ε., Τσουκαλάς Β.,  Φυρογένης Κ., Παπαγιαννάκης Ε., Koroveshi J., Κασσωτάκης Γ.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τον μεγάλο τελικό των κάλυψαν για πρώτη φορά δύο διαιτητές έναντι του ενός που υπήρχε στους προηγούμενους αγώνες.

Μια σημαντική στιγμή στην βραδιά των τελικών ήταν μετά το πέρας των αγώνων, η βράβευση του μεγαλύτερου σε ηλικία(66 ετών) συμμετέχοντα του πρωταθλήματος Κου Τσακμάκα Στέφανου που συμμετείχε στην ομάδα Παλαιμάχων Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ καθώς και η βράβευση της ομάδος των «ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ» μετά από ψηφοφορία του συνδέσμου διαιτητών για την συμπεριφορά της σαν ομάδα στους αγώνες που συμμετείχε.

Στους τελικούς παρευρέθησαν εκ μέρους του Δήμου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος στα θέματα Αθλητισμού Δημοτικός Σύμβουλος Κος Λαχνιδάκης Δημήτριος ο εκπρόσωπος του συνδέσμου διαιτητών Ν. Ρεθύμνου Κος Σαρής Νικόλαος, τα μέλη της επιτροπής του πρωταθλήματος Κοι Μανωλακάκης Γεώργιος, Σπυριδάκης Σπυρίδων και Μαραγκουδάκης Κωνσταντίνος όπου έκαναν και τις απονομές στους βραβευθέντες.

Μετά το πέρας των βραβεύσεως ακολούθησε πλήρες μπουφέ προσφορά των ομάδων.

Τέλος το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και η Συντονιστική Επιτροπή του πρωταθλήματος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους συνέβαλαν για την διεξαγωγή και ολοκλήρωση του 9ο Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 και συγκεκριμένα: 1)Τα σωματεία του τοπικού και τις διοικήσεις αυτών των γηπέδων που φιλοξενήθηκαν οι αγώνες (Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Α.Ο. ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ, Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Α.Γ.Ο.Δ.Α/ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, Α.Ε. ΑΤΣΙΠ.-ΠΡΙΝΕ, και Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ 2) Το Σύνδεσμο Διαιτητών Ν. Ρεθύμνου, 3) Τους γιατρούς της διοργάνωσης 4) Τους γιατρούς Κους Φουρναράκη Γεώργιο και Γαϊτάνη Ιωάννη για την δωρεά κάλυψη αγώνων 5)Το φωτογραφείο ΦΩΤΟ ΕΚΦΡΑΣΗ, 6) Τις ομάδες Παλαιμάχων και τους ποδοσφαιριστές τους που συμμετείχαν και 7) Τον χρυσό χορηγό της διοργάνωσης εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ και συγκεκριμένα τα εμφιαλωμένα φυσικά μεταλλικά νερά ΖΑΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ.

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *